Du är här: Start / Betyg & recensioner / Historien Om Någon
Betyg & recensioner för

Historien Om Någon (Inbunden)

Kundbetyg 5

(78 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Deckare för 2-3 åringar

Kapasi, 2 december 2015

En spännande deckare för de yngsta, där vi får följa en röd tråd genom olika rum där det har hänt olika saker. Har läst sagan för många olika barn och alla barn har älskat boken!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande och kul!

my.loved.books, 28 juli 2020

Lite annorlunda men mysig bok. Kul med ett uppdrag; att hitta någon.

Boken går ut på att man får gå in i ett hus och får följa olika ledtrådar för att till slut få gåtans lösning... Vem är Någon som röjt runt i huset? Är Någon farlig? Eller inte?

Vill du ha svaret på gåtan så får du läsa själv!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En barnbok som står sig över generationer

Gunilla Magnusson, 25 november 2019

Historien Om Någon har funnits hos oss i fyra generationer. Lika fascinerande för barnbarnsbarnet idag som för mig i min barndom. Inte så många berättelser som håller över tid som den här!!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bäst!

Gunilla Margareta Jorner, 10 september 2018

Som förskollärare i 43 år, 3-barnmamma och mormor har jag inte träffat på en bättre barnbok! Spänning, igenkänning och fantasi från början till slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

barnbarnsbok från min barndom

Boel Gehlin, 24 oktober 2017

Kommer fortfarande ihåg den från nästan 70 år tillbaka i tiden. Minns den lilla spänningen när historien vindlade sig fram

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rolig

Maria Rytters, 6 januari 2017

Barnbarnen älskar denna bok när de är små. Finurlig och de tycker att det är roligt att gissa vem som finns i garnets ände. Går att läsa många gånger utan att den blir tråkig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Deckare

Kapazi, 25 november 2015

En riktig spänningsdeckare för de yngsta barnen! Har läst för många barn och alla barnen har riktigt älskat den. Frågan är om man kan lista ut vem som har ställt till all röra innan sista sidan, genom att följa en röd tråd genom hela boken!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktig rysare :)

Karin Monica, 7 juni 2015

Åh vad spännande det är, vem är den där någon egentligen?
Uppskattas av 6 åringen och älskas av 3 åringen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så spännande!

En gammal klassiker som står sig! Min lilla sondotter älskade den, fast den där råttsvansen var lite läskig! Mitt barnbarn är svensk-kanadensisk men den går tydligen hem även utomlands!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej