Du är här: Start / Betyg & recensioner / Historien Om Någon
Betyg & recensioner för

Historien Om Någon (Inbunden)

Kundbetyg 5

(73 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Deckare för 2-3 åringar

Kapasi, 2 december 2015

En spännande deckare för de yngsta, där vi får följa en röd tråd genom olika rum där det har hänt olika saker. Har läst sagan för många olika barn och alla barn har älskat boken!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bäst!

Gunilla Margareta Jorner, 10 september 2018

Som förskollärare i 43 år, 3-barnmamma och mormor har jag inte träffat på en bättre barnbok! Spänning, igenkänning och fantasi från början till slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

barnbarnsbok från min barndom

Boel Gehlin, 24 oktober 2017

Kommer fortfarande ihåg den från nästan 70 år tillbaka i tiden. Minns den lilla spänningen när historien vindlade sig fram

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rolig

Maria Rytters, 6 januari 2017

Barnbarnen älskar denna bok när de är små. Finurlig och de tycker att det är roligt att gissa vem som finns i garnets ände. Går att läsa många gånger utan att den blir tråkig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Deckare

Kapazi, 25 november 2015

En riktig spänningsdeckare för de yngsta barnen! Har läst för många barn och alla barnen har riktigt älskat den. Frågan är om man kan lista ut vem som har ställt till all röra innan sista sidan, genom att följa en röd tråd genom hela boken!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktig rysare :)

Karin Monica, 7 juni 2015

Åh vad spännande det är, vem är den där någon egentligen?
Uppskattas av 6 åringen och älskas av 3 åringen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så spännande!

En gammal klassiker som står sig! Min lilla sondotter älskade den, fast den där råttsvansen var lite läskig! Mitt barnbarn är svensk-kanadensisk men den går tydligen hem även utomlands!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Klassiker!

Maja , 19 januari 2015

Denna bok läste alltid min farmor och farfar för mig, så för mig är det en klassiker. Enkel och lättläst, även om spänningen är som störst när man läser den för första gången.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Mormor, 12 januari 2015

Jag har läst den för mitt barnbarn 2,5 år. Det är en spännande bok där " någon " sedan har fått en betydelse i VÅR vardag.
Vi leker ofta med orden från boken ....vem kan det vara??......någon har gjort....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej