Du är här: Start / Betyg & recensioner / Godnatt Alla Djur
Betyg & recensioner för

Godnatt Alla Djur (Kartonnage)

Kundbetyg 5

(44 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Underbart enkelt och empatifrämjande för småbarn.

Carol Fagerström, 29 december 2017

Jag läste boken många gånger när jag jobbade på dagis och nu fick mitt barnbarn den i julklapp. Hon älskar den. Enkel berättelse med igenkännande faktorn. En klassiker.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande bok för barn som gärna vill testa äventyret...

lisbeth hansson, 10 juli 2013

Spännande bok för barn som gärna vill testa äventyret att sova över i tält , men inte riktigt vågar. Roligt med alla djur som vill komma in i det trygga tältet, där barnen ligger i sina sovsäckar. Fina teckningar, man känner den välkomnande värmen, när djuren bjuds in i tältet.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig godnatt-saga

Åsa, 20 september 2010

Hög mysfaktor vid läggdags. Alla mina barn har gillat denna skarpt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok för mindre barn

Filippa, 13 november 2020

Min sons förskola hade ett temaarbete kring boken en hel termin. En bok som upprepar sig (vilket mindre barn gillar) och en jättebra godnatt saga att läsa om och om igen. Rekommenderar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Godnatt alla djur

Inger Cecilia Skoglund, 22 februari 2019

Passar både små och stora barn. De små lär sig benämna olika djurarter. De lite äldre barnen lär sig empati. Bubblan o Pärlan lät ju alla djur komma in i tältet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Great to read before putting to sleep

Diana L., 27 augusti 2018

My 20 months son loves this book, especially because he's now so much into animals. The text is great, the pictures are cute, great book to read before it's time to sleep.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Favorit hos barnen

Chichi, 19 augusti 2015

En rolig saga som är bra och lätt att dramatisera med hjälp av rekvisita. Den har lästs många gånger och då även sittandes i ett tält.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kanon!

M, 9 juli 2015

Min dotter på två fullkomligen älskar denna bok. Inte helt ovanligt att den läses tre gånger vid nattning. Så jag rekommenderar den varmt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Upprepande och spännande

Mormor, 12 januari 2015

Mitt barnbarn 2,5 år har älskat boken.
Vi har läst den så många gånger att hon kan den utantill. Det gjorde den mer attraktiv, för oss båda.
Lätt att illustrera med dockor och djur.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej