Du är här: Start / Betyg & recensioner / Första boken om mig
Betyg & recensioner för

Första boken om mig (Spiral)

Kundbetyg 5

(47 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Roligt minne!

Cecilia Hedman, 2 oktober 2014

Fantastiskt väl genomtänkt bok med plats för mycket egna bilder, det är ett plus! Dessutom är ju Katarina Krusvalds illustrationer underbara. Vi är jättenöjda och vi hoppas boken kommer bli ett riktigt roligt minne för vår dotter när hon blir äldre!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar bok med härliga teckningar. Roligt både för...

Gunilla, 3 juni 2013

Underbar bok med härliga teckningar. Roligt både för barnen och föräldrarna att se tillbaka på småbarnstiden.
Rekommenderar den varmt! Du blir inte besviken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättefin bok!

Caroline, 27 oktober 2014

Fick tips om denna bok och den var helt klart över förväntan! Fina minnen att ha kvar för sonen sen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kanon fin

Madeléne Wästefors, 22 augusti 2014

Kanon fina bilder och bra saker som tas upp..
Saknar mer tomma sidor för bilder och ev. Grattiskort!
Men helt klart värt pengarna :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fin bok fina bilder

Maria Therese , 3 februari 2014

Boken är jätte fin med fina tecknade bilder och man blir glad av att bläddra i den.
Kommer förhoppningsvis vara till glädje många gånger när barnen blir äldre.:-)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Köpte till mitt barnbarn, så jag har inte skrivit nåt...

Sickan, 3 oktober 2013

Köpte till mitt barnbarn, så jag har inte skrivit nåt i den. MEN jag har bläddrat i den...jättebra. Här får man in det mesta även små minnesgrejor.
Ser ut att vara en fantastisk bok till alla små barn som växer upp =)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Superfin bok med jättesöta bilder! Det finns plats...

Elisabet Engdahl, 17 september 2013

Superfin bok med jättesöta bilder! Det finns plats till att skriva om allt som rör barnets utveckling och mer därtill!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den allra bästa boken tycker mina barn, som nu har...

Kerstin Elisabeth Olsson, 28 augusti 2013

Den allra bästa boken tycker mina barn, som nu har fått en till varje barnbarn. Även barnbarnen tycker det är roligt att bläddra i den.
Man blir inte besviken om man köper den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som blev mycket omtyckt av den nyblivna mamman!...

Hanna, 19 juni 2013

En bok som blev mycket omtyckt av den nyblivna mamman! Kommer även att inhandlas när det är dags för mig själv att skaffa barn då även jag tyckte den var toppen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej