Du är här: Start / Betyg & recensioner / Nyckeln
Betyg & recensioner för

Nyckeln (Kartonnage)

Kundbetyg 5

(125 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Den är bra, den är jättebra! Läste den intensivt, den...

Bippsan, 8 januari 2014

Den är bra, den är jättebra! Läste den intensivt, den går inte att lägga ifrån sig. Se till att ha gott om tid när du börjar läsa! och läs de två första böckerna i trilogin: Cirkeln och Eld. Beskrivs som en ungdomsbok men den kan läsas av både gammal och ung.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En jättebra inblick i vad tonåringar brottas med

Stefan Bernson, 24 mars 2015

Jag fångades av hur tjejerna agerade mot och med varandra. Fantasystämningen störde inte intrycket att det handlar om verkliga människor och deras problem.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande

Claudia, 4 september 2014

Jag har läst tidigare böcker i trilogin. Jag tycker att det här är den allra bästa av dem. Välskriven och bra dialog. Karaktärerna kändes verkligare nu. Mycket spänning! Enda dåliga var slutet, för det kändes inte som ett slut, kändes som det kanske kunde bli en fortsättning....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag är fast!!

Frida, 27 augusti 2014

Boken är mest åt det ungdomliga hållet, gillar man böcker med spänning och när inte allt är baserat på verkliga händelser men inte helt uppenbart heller, då är det en bok för dig!
Jag är helt fångad i den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Alla åldrar!

Nemo, 27 juni 2014

Så vacker,vill inte att den ska ta slut!! Med lokalkännedom ännu bättre! Kampen mellan det onda/goda,hoppet om lite mer magi i tillvaron!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fångande

Rebecka, 8 juni 2014

Fångande ungdomsbok, det enda jag läst i fantasyväg, jag gillar verkligen trilogin. Språket är förstås enkelt men handlingen är underhållande. Sträckläsningsbok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande och oförutsägbar

Martina, 5 juni 2014

Jättespännande avslutning på serien! Händer mängder med saker hela tiden så det är absolut ingen risk att man blir uttråkad :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Härlig avslutning

"Bokmalen", 4 mars 2014

Man hade oerhört höga förväntningar på denna bok och blev inte det minsta besviken utan tvärtom imponerad hur författarparet kunde sy ihop storyn på ett så underhållande sätt. Tycker nästan man kan ana en möjlighet att det skulle kunna komma uppföljningar men det kanske är att hoppas på för mycket!!?? Tempot är högt och man har svårt att bara lägga ifrån sig den här "tegelstenen". Man ska givetvis inte börja med denna del av trilogin utan för att lära känna alla karaktärer måste man börja från början. Lysande helt enkelt jag är mycket imponerad av författarparet och tackar ödmjukast för underhållningen. Kommer hålla utkik efter ert nästa projekt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hade höga förväntningar efter de två första som båda...

Anna Catharina Koski, 21 januari 2014

Hade höga förväntningar efter de två första som båda var fantastiska!
Den här blev helt enkelt...för mycket av det goda..

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej