Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tro på tomten
Betyg & recensioner för

Tro på tomten (Inbunden)

Kundbetyg 3

(27 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Jag kan inte rekommendera denna bok! Den blev en stor...

Sofia, 16 december 2013

Jag kan inte rekommendera denna bok! Den blev en stor besvikelse, långsam handling som mest står och stampar och varken jag eller barnen tycker om den.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Min son ointresserad

Josefine Lietz, 2 december 2016

Läste för min son som inte gillade den. Var ingen bra handling och trodde det skulle vara jätte mysigt med en bok där man läste ett kapitel om dagen fram till jul.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Något för lite äldre barn

Johanna, 31 december 2015

Vår 3,5 åring tyckte inte att denna var så rolig. Vi upplevde att den var lite konstigt skriven möjligen att den uppskattas av äldre barn. Annars är det ju en rolig tanke med ett avsnitt per dag. Fina bilder ändå.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tro på tomten

Lena Steffner Starrin, 3 mars 2014

Spännande, lite udda tankar och funderingar att läsa för en 8-åring, som fängslades av mystiken. Så det är barnbarnet som recenserar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det här är en komplett högläsningsbok i jultider, på...

Lina, 1 januari 2014

Det här är en komplett högläsningsbok i jultider, på samma gång vacker, rolig, tänkvärd, spännande. Och lite läskig. Fyraåringen och jag ser fram mot att läsa om den nästa december. Den enda nackdelen var att det var svårt att bara läsa ett kapitel om dagen. Men det måste en ju å andra sidan inte göra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra och spänstigt skrivet drama, perfekt för...

Tomtenisse, 27 december 2013

Bra och spänstigt skrivet drama, perfekt för 6-åringar. Poetiskt språk. Funkar utmärkt vår, sommar och höst också. Utmärkta bilder - Pomelo!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En högst medioker bok som inte alls föll tänkt...

Karloff, 25 december 2013

En högst medioker bok som inte alls föll tänkt målgrupp i smaken. Därtill dåligt illustrerad med rätt fult/dåligt tecknade bilder. Idén med en sagobok som sträcker sig 1-24 december med ett kapitel för varje dag är mycket bra, men denna bok höll inte måttet. Tyvärr.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Handlingen går fram med långsamma, tråkiga steg! Vi...

Chris, 18 december 2013

Handlingen går fram med långsamma, tråkiga steg! Vi glömde att läsa några dagar och nu har vi slutligen gett upp. lllustrationer däremot är jättebra och vi valde att fortsätta genom att prata om dem istället.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande på riktigt, för vuxna också. Man vill inte...

Linda, 18 december 2013

Spännande på riktigt, för vuxna också. Man vill inte sluta läsa, vill veta hur det ska gå! Språket kanske ibland lite för utmanande för en 6-åring, men det går ju att läsa om, och prata om det man inte riktigt greppar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej