Du är här: Start / Betyg & recensioner / Herr Gurka, Krakel Spektakel och alla de andra

Underbar!!

Klara Johansson, 31 januari 2017

Mina barn verkligen älskar denna bok!
Dessa sånger var en stor del av min barndom då min mormor sjöng dom för mig. Nu känns det fantastiskt att jag kan sjunga dom för mina egna barn också.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbara texter

Non Sens, 20 juli 2016

Dessa texter leder in i ett underbart universum där allt som annars är ställt på huvudet står rätt vänt.
Hur då?
Jo, texterna ger lust att höra dem om och om igen och gärna fylla ut sångerna med egna verser.
Hitta på tillsammans!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Barnbarnsfavorit

Kersti Flinck, 26 april 2016

Barnbarnen älskar att sjunga dessa sånger med härliga bilder och roligt att trycka på knappen för att höra melodin och jag kan spela till

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

toppen

Monica Olsson, 25 maj 2015

Jag får förmedla mitt barnbarns kommentar.- toppen mormor nu har vi många fler sånger att sjunga, inte bara de gamla vanliga.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

De små liven som fick varsin bok var mycket glada -...

Kerstin Olofsson, 19 januari 2014

De små liven som fick varsin bok var mycket glada - svårt att säga om det var möjligheten att trycka på knappar eller den stora mängden jättefina sånger som var mest intressant. I alla fall behöver ju någon vuxen vara med och läsa texten. Tycker att en liten musikintroduktion hade varit på sin plats - sången startar så burdust och snabbt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Har en son 1,5 år som älskar denna. Mycket man känner...

Madeleine , 19 januari 2014

Har en son 1,5 år som älskar denna. Mycket man känner igen och också väldigt många nya sånger. Bra ljud och fina bilder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket kul att kunna sjunga för barnbarn, med...

Eva Welin, 17 januari 2014

Mycket kul att kunna sjunga för barnbarn, med ackompanjemang som underlättar. Och att få hjälp att komma ihåg alla härliga texter, även om många fastnat bra sedan förr.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Både sonsonen och jag tycker boken är jättetrevlig och...

marika håkansson, 8 januari 2014

Både sonsonen och jag tycker boken är jättetrevlig och kan roa oss länge. Bra att höra melodin så han lär sig den per automatik och roligt att han lär sig sig sångerna som jag sjöng en gång. Plus för bilderna som är roliga och färgglada.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nostalgi för mig och lycka för barnbanet. Underbart...

Annika Blomgren, 26 december 2013

Nostalgi för mig och lycka för barnbanet. Underbart härliga sånger som barnbanet tyckte var kul och ännu roligare var det att få sköta kontrollpanelen själv.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej