Du är här: Start / Betyg & recensioner / Och nu så vill jag sjunga : 30 sånger om Pippi, Emil, Madicken och alla de andra

Glad barnbarn

Eva Jeanette Johansson, 21 maj 2015

Det är en toppen bok men det hade nog varit lättare om det var sång också som man sjung med till

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sjung med Astrid!

Katarina Creutz, 21 mars 2018

Sjung med Astrid och tillsammans med ditt barn/barnbarn! Sjung för glädje och tröst och som vaggvisa innan John Blund tar över.

Boken har använts, varje, varje dag ( och kväll) sedan mitt syskonbarnbarn föddes för lite drygt 8 månader sedan. Hela familjen älskar den.

Nu blir den en självklar present till alla nya barnbarn i familje-och vänktretsen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så underbar!!!!!!!!

Mormor, 26 februari 2018

Med 11 barnbarn 0-18år gillar ALLA boken! Även vi vuxna sjunger med! Man tröttnar aldrig på Astrid Lindgren och Georg Riedel.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bok att sjunga med till.

Min dotter tycker om boken och de flesta låtarna kan alla barnen. Själv tycker jag att det är svårt att vet när man skall börja sjunga och musiken går lite för snabbt. Hade nog varit lättare om det var sång också som man sjung med till.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Snabbt,bra och aktuellt bokköp

Elisabeth Bjurfjell, 19 november 2014

"Och nu så vill jag sjunga" är en underbar julklapp till en mysig tvåspråkig ung familj som älskar att sjunga
och lära sig texterna

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Utan sång

Bodil, 3 maj 2021

Det framgick inte tydligt att det endast var musik, ingen sång och det blev en besvikelse. Ibland vill barnet sitta själv och sjunga och då har de ingen text att härma. Och kan man inte alla låtarna själv är det svårt att sjunga med/för barnet.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så bra!

Bokdjungeln , 7 mars 2021

Jag tycker denna bok är klockren. Både jag och Penny, 7mån tycker om att sjunga med och titta på bilderna. Älskar man Astrid Lindgrens filmer så tycker jag absolut att man ska införskaffa denna sångbok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fin bok med mänga bra sånger

Lena , 16 december 2020

Boken är väldigt tilltalande och passar väldigt bra till barn som älskar att sjunga Astrid Lindgrens sånger. Mycket fin med fina bilder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk Sångbok

Lena Ann-Catrin Feuk, 1 augusti 2017

Mitt barnbarn på två år älskar boken. Sjunger till boken var dag. Hon älskar allt av Astrid Lindgren, helst Pippi

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej