Du är här: Start / Betyg & recensioner / Och nu så vill jag sjunga : 30 sånger om Pippi, Emil, Madicken och alla de andra

Glad barnbarn

Eva Jeanette Johansson, 21 maj 2015

Det är en toppen bok men det hade nog varit lättare om det var sång också som man sjung med till

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bok att sjunga med till.

Min dotter tycker om boken och de flesta låtarna kan alla barnen. Själv tycker jag att det är svårt att vet när man skall börja sjunga och musiken går lite för snabbt. Hade nog varit lättare om det var sång också som man sjung med till.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Snabbt,bra och aktuellt bokköp

Elisabeth Bjurfjell, 19 november 2014

"Och nu så vill jag sjunga" är en underbar julklapp till en mysig tvåspråkig ung familj som älskar att sjunga
och lära sig texterna

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sjung med Astrid!

Katarina Creutz, 21 mars 2018

Sjung med Astrid och tillsammans med ditt barn/barnbarn! Sjung för glädje och tröst och som vaggvisa innan John Blund tar över.

Boken har använts, varje, varje dag ( och kväll) sedan mitt syskonbarnbarn föddes för lite drygt 8 månader sedan. Hela familjen älskar den.

Nu blir den en självklar present till alla nya barnbarn i familje-och vänktretsen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så underbar!!!!!!!!

Mormor, 26 februari 2018

Med 11 barnbarn 0-18år gillar ALLA boken! Även vi vuxna sjunger med! Man tröttnar aldrig på Astrid Lindgren och Georg Riedel.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk Sångbok

Lena Ann-Catrin Feuk, 1 augusti 2017

Mitt barnbarn på två år älskar boken. Sjunger till boken var dag. Hon älskar allt av Astrid Lindgren, helst Pippi

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vi vill sjunga

Inga-Britt Dahlberg, 29 december 2015

Barnen kan de flesta sångerna sedan tidigare och det är roligt att kunna sjunga till musik ibland. Eftersom dom kan sångerna sedan tidigare är det lätt att sjunga med.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar

Anna Christina, 22 december 2015

Boken är inne på sitt tredje batteri. Passar att sjunga lite eller sjunga hela boken, att sjunga mitt i leken eller senare sidorna vid läggdags.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Aktiv musikbok

Annika , 21 september 2015

Fina bilder och text till massa goa sånger i boken. Tryck på knappen och sjung tillsammans med ditt barn/barnbarn. Bra för oss som inte kommer ihåg alla melodier. Sångstunderna blir mysstunder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej