Du är här: Start / Betyg & recensioner / Flätor
Betyg & recensioner för

Flätor (Inbunden)

Kundbetyg 4

(64 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Flätor

Jag har gett boken till ett barnbarn i tonåren. Hon blev mycket inspirerad av de fina bilderna och har testat flera av flätorna på sina kompisar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande

Mamma Mu, 8 mars 2016

Min tonårsdotter tyckte att detta var en mycket inspirerande bok, den har fina bilder och förklarar bra. Kanske lite väl avancerat ibland (för en 13-åring) men det finns olika svårighetsgrader. Dottern är mycket nöjd!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättanvänd och inspirerande

Dr Lave, 4 februari 2016

Perfekt instruktion när man vill fläta barnen utan att använda en vanlig tråkig fläta. Särskilt när man har hår framför sig som inte är jämnlångt ända ner...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Flätor

Marianne A, 2 december 2015

Trevlig och användbar bok med bra instruktioner enligt min 16-åriga dotterdotter som fick boken i present. Särskilt roligt tyckte hon att det är unga flickor som gjort boken. Hon har testat frisyrerna både på sig själv, sin mamma och sin lillasyster.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

FLÄTOR

Anita Ringdahl, 14 november 2015

En bok som mitt barnbarn, som går frisörutbildning önskade sig i födelsedagspresent. Fint illustrerad med bilder och steg för steg.Många utmanande flätfrisyrer.Trevlig bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Proffsig bok som är lätt att följa

Ulrika Runesdotter Carlsson, 7 november 2015

Fina flätor som till och med jag kan göra. Bra beskrivningar. Pedagogiskt upplagt. Enkla instruktioner med bra beskrivning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

julklapp till ett barnbarn

anita Forsberg, 21 oktober 2015

jag har köpt boken som julklapp till ett barnbarn . tycker att den var trevlig, med många fina ideer till flätor

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket nöjd!

Henrietta, 7 oktober 2015

Bra bilder och steg för steg beskrivningar! Man kan inte göra perfekta flätor på en gång, men med övning så blir det bara bättre och bättre! En bonus är de tips som de skriver till lite här och där, sånt som man själv inte tänkt på annars! Jag har inte tittat på deras videor eller sett dem på andra medier, men där kan man säkert få extra hjälp.. Jag gillar upplägget, med grundflätorna först, och sedan variationerna av dessa. Språket är familjärtoch trevligt. En bra uppslagsbok om man letar efter något specifikt, men även en inspirationskälla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppenbra och rolig

Lin, 29 september 2015

Många fina tips om flätning - rekommenderas. Dottern fick den i present och används flitigt sedan dess.
Enkelt och svårt på samma gång.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej