Du är här: Start / Betyg & recensioner / Harry Potter och de vises sten
Betyg & recensioner för

Harry Potter och de vises sten (Inbunden)

Kundbetyg 5

(173 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Vackra bilder i en bra bok

Felix Bergman, 7 oktober 2015

Denna illustrerade utgåva av Harry Potter och De Vises Sten är otroligt välillustrerad med färggranna och detaljerade bilder på'nästan varje sida. Dessutom så är det en väldigt bra bok. Denna utgåva är perfekt för alla inbitna HP fans, de som vill återupptäcka världen, eller de som ska uppleva den för förta gången. Bilderna kan även göra boken mer attraktiv för barn som precis ska ge sig in den lite svårare litterära världen ifrån enklare böcker med mycket bilder. Jag har bara två problem med boken. Det första är att den i det här formatet är väldigt stor. Jag förstår att detta är något av en nödvändighet för att visa upp bilderna på bästa sätt, men den passar inte riktigt i bokhyllan, åtminstone inte min. Det andra är ett problem jag har alla nya utgåvor av Harry Potter och De Vises Sten, vilket är att Erised-spegeln blivit omdöpt till Mörd-spegeln. Jag vet att det är för att man ska läsa texten baklänges (Erised - Desire/ Mörd - Dr... Läs hela recensionen

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiska illustrationer

Trebarnsmamman, 10 maj 2017

Vår 11-åring med stort behov av visuell förstärkning fullständigt älskar denna! Illustrationerna är fantastiska! Ser fram emot att läsa första boken igen, nu med bilder som kommer trigga min fantasi.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vackra bilder och härligt format

Claes W, 5 augusti 2016

Vi hade inte läst HP förut. Sonen 7 år älskade berättelsen och vi alla uppskattade både de vackra bilderna och den stora, rejäla inbundna boken. Tjocka, sköna vackert utformade sidor som förhöjer upplevelsen.

Superbra högläsningsbok och ingång i Harry Potters värld. Nu längtar vi bara efter fler delar, risken är stor att vi hinner läsa färdigt alla sju innan nästa del släpps på svenska.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok!

Madeleine , 10 november 2015

Jag gillar det lite större formatet på boken jättemycket. Bilderna är fina och välarbetade. Utmärkt högläsningsbok!
Hoppas på att de andra delarna i serien ges ut i illustrerad utgåva också!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Harry Potter illustrated

Agneta Linnéa Dersén, 28 januari 2020

Alla dessa böcker är fantastiska, vi köper dom som dopgåva perfekt present även till barn som börjar med Harry Potter

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt fängslande & magiska högläsningsböcker

Gullis lästips (Rönninge), 24 augusti 2019

Idag den 24 augusti 2019 är det 20-årsdagen sedan den första Harry Potter-boken gavs ut på svenska.

Då måste jag verkligen tipsa om det helt fantastiska fängslande och magiskt illustrerade Harry Potter böckerna som är baserade på original böckerna.

Här ges böckerna om Harry Potter ett nytt liv i och med de vackra illustrationerna, de är perfekt för barn och den nya generationen som vill börja uppleva den fantastiska värld som Harry Potter erbjuder - men på ett lite lättare sätt än genom originalböckerna.

Det är snygga inbundna böcker som ges ut i stora, generösa format som innehåller många fina och passande illustrationer som passar för högläsning för hela familjen tillsammans med spännande text som är hyfsat lättläst. Det är Harry Potter böcker som passar utmärkt när barnen inte riktigt är mogna att lämna bilder.

Det här är verkligen jättefina samlarexemplar som bör finnas i allas bokhyllor och framförallt hos alla Harry Potter fans.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fin bok

Jag, 15 augusti 2019

Köpte till min son på 8 år. Inte så många bilder som jag trodde att det skulle vara, många sidor med enbart text. De bilder som finns är väldigt fina. Sonen uppskattar boken mycket.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Högläsninsbok

Bea H, 21 januari 2019

Läser boken högt för min 7-åring som verkligen älskar den. Fina illustrationer! Det är en så fin bok så den blir en bra present till en 7-9 åring.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förtrollande

Einar Alfredsson, 22 augusti 2018

Jag älskar Harry Potter-böckerna och har ofta legat vaken till fem på morgonen för att jag inte kan sluta läsa. Julafton när jag var åtta år ville jag inte ens vara med på julklappsutdelningen för att jag hade en Potter-bok jag inte kunde lägga ifrån mig. Jag har läst dem på både svenska och engelska, men föredrar den svenska versionen.

Einar, 9 år

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej