Du är här: Start / Betyg & recensioner / En förtrollad jul
Betyg & recensioner för

En förtrollad jul (Inbunden)

Kundbetyg 4

(42 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

För äldre än 6-åringar

A.A., 23 november 2018

Boken blandar allvar & viktiga ämnen med julens kärnfulla budskap. Uppskattats av båda döttrarna som är reflekterande, diskuterande & samhällsintresserade. Rekommenderas!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läskig

Gabriella Svensson, 30 december 2016

Alldeles för läskig för en 5 och 8 åring. Ingen mysig julsaga som jag trodde. Vi känner oss besvikna. Kommer inte köpa adventsboken fler gånger.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För äldre barn

Linnéa , 20 december 2019

Läser boken för 4,5 åring som gillar kapitelböcker. Men den är alldeles för avancerad och mörk för att lämpa sig som godnattsaga. Hoppas att den slutar lyckligt, vi är på kapitel 20. Måste läsa en lite ljusare saga efter varje kväll, så kommer inte vilja läsa om den när hon har blivit äldre. Ska bli skönt när den tagit slut. Mer läskig och dyster än spännande.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En julskimrande adventsbok med allvarlig underton

Gullis lästips (Rönninge), 12 november 2018

Detta är en adventsbok med 24 kapitel som är en aktuell och spännande adventsberättelse som utspelar sig i julskimrande förortsmiljö och i de djupaste skogarna.

De är en bok med helt magiska illustrationer i färg och svartvit.
Även om de är en bra och gripande berättelse som även är spännande, så är det inte så mycket julkänslan den ger utan jag anser att den även kan läsa som en vanlig berättelse under hela året. Jag tycker även att det är en berättelse som ämnar sig för lite högre ålder en vad bokförlaget angivit. Jag anser att boken passar från 6 - 12 år.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Förtrollad jul

Lenaw, 8 januari 2017

Jag läste boken för mitt barnbarn(5år) när hon var hos mig (träffas inte varje dag) som vanlig kapitelbok. Hon ville inte att jag skulle sluta läsa. Vi läste ut den på 4 dagar. Den är väldigt spännande och fängslande. Lagom långa kapitel att läsa dagligen(som kalenderbok). Vi läste även Skorstensjul av Mårten Sandén och Lina Bodén som var förra årets kalenderbok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig upptakt till jul

Anna Arlbrandt, 29 december 2016

En magisk saga i väntans tider, i modern tappning och med samtalsämnen att prata vidare kring. Absolut bästa är dock en stunds läsning tillsammans varje dag innan jul.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kalenderbok

Elin Sund, 29 december 2016

Kapitlen är uppdelade i 24st. Min dotter och min son 9 och 7år gamla tyckte den var jättebra och spännande. Perfekt högläsningsbok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Aktuell och spännande!

Ulla, 9 december 2016

Spännande bok och behandlar aktuella ämnen med lite magikänsla. Barnen gillar den och det gör jag också. Vi har inte läst ut den än men hittills bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra nutidsbok för skolbarn!

Leopi, 7 december 2016

En bok i nutid. Endast kommit till kapitel sju. Bra bok men kanske lite svår för barn att fastna i. Vår 8 åring som är mer nutidsorienterad kan nog uppskatta boken.Fin kapitelbok. Kanske svår för en del barn att relatera till och finna spännande och komma in i. Men har mycket kvar :-) Bok för skolbarn!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej