Du är här: Start / Betyg & recensioner / Räven och tomten
Betyg & recensioner för

Räven och tomten (Inbunden)

Kundbetyg 4

(167 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastiskt fin

Villivonkansbooks (Örebro), 18 december 2017

Natten är stjärnklar och Mickel räv smyger fram till gården där människorna bor. Den enda som märker att han kommer tassande, är gårdstomten.
Sonen och jag har läst om Räven och Tomten ihop. Texten är skriven av Astrid Lindgren, en text som hon baserat på Karl-Erik Forsslunds dikt Räven och Tomten. Vi tycker båda att boken är superhärlig! Texten är fin och illustrationerna är fantastiska, helt underbara i lite gammaldags stil. Boken riktas till ålder 3-6 år, men vi anser att den passar att läsa oavsett ålder på läsaren. Känns som en blivande klassiker till julbok! Rekommenderas varmt!

4 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig julbok

mona fernros, 29 oktober 2017

Lagom med text till bilderna.
Fina och mysiga bilder.
Bra berättelse och lite spännande för barn med tomten.
Tomten som delar med sig av gröten till räven och räven som låter hönsen vara.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderas varmt

Maria Terese Viklund, 24 april 2018

Mitt brorsbarn som är två år älskar boken och vill titta i den och få den berättad varje kväll. Fin berättelse och vackra bilder.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig

mcm, 22 februari 2018

Mysig o lite annorlunda bok om räven som smyger sig nära människorna o gårdstomten. Spännande o mysig. Lagom text o stora bilder. Perfekt runt 3 år som min dotter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande

Maud, 22 januari 2018

Fina bilder som uppskattas av både barn och vuxna.
Bilder som inspirerar till att utveckla sagan i det aktuella mötet.
En bok att ge sina barnbarn för att föra en fin berättartradition vidare .

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välkommen med en ny bok Astrid !

Britt-Marie Richardsson, 8 januari 2018

Det är en bok som ska ligga framme speciellt till jul. Bilderna är väldigt stämningsfulla. Boken är till glädje både för vuxna och barn.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mysig bok

Mona-Lenah Nordberg, 2 januari 2018

En bok som verkligen barnen tycker om att läsa. Vi har haft mysiga och trevliga lässtunder och samtal kring bokens innehåll och bilderna!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättefin Bok

Tyvärr har jag inte hunnit läst den ännu o den andra skall jag ge bort. Men bilder o innehåll verkar jättefin.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Berättelse i mjuk,fin anda

Kerstin Ravheden, 1 januari 2018

Den här boken tycker jag om.Handling och innebörden i berättelsen är så fin.Visste inte att Astrid Lindgren hade skrivit detta,men det är ju i hennes anda.Bilderna är helt underbara.Pricken över i är de gnistrande stjärnorna på omslaget.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej