Du är här: Start / Betyg & recensioner / Pojken under bron
Betyg & recensioner för

Pojken under bron (Häftad)

Kundbetyg 5

(2 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Betyg: 4 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 10 april 2018

Katarina Wennstam är en av mina absoluta favoritförfattare. Jag har läst elva böcker av henne tidigare, tre faktaböcker, sju spänningsromaner, och en ungdomsbok. Alla tycker jag har varit mycket bra.

Pojken på bron är den andra boken i en planerad trilogi, och en fristående fortsättning på boken Flickan på hotellet. (Här är en länk till min recension av den boken).

Jag rekommenderar absolut dom här två böckerna om Alex Skarp, och jag tycker dom är minst lika bra till äldre som till ungdomar. Ser fram emot den tredje delen så småningom.

Katarina Wennstams böcker handlar alltid om viktiga ämnen, och jag rekommenderar hela hennes utgivning.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bea bok om misshandel bland ungdomar

Andreas Sellfors, 22 augusti 2020

I andra delen av Katarina Wennstam deckartrilogi om den kvinnliga ungdomen Alex Skarp, så ställs hon inför ett riktigt svår situation. För, efter att hon lämnat en fest med sin nya pojkvän utan att säga hejdå till Charlie (sin bästa killkompis), så nås hon, när hon vaknar upp i Nohas famn av det fruktansvärda nyheten att en kille har blivit misshandlad till döds i Rålambshovsparken, samtidigt som hon inte får tag i Charlie. Ja, ni förstår nog vilken panik som hon då hamnar i, för naturligtvis tror givetvis direkt att det är han som blivit slagen. Hon lugnar heller inte ner sig när hon väl får tag på honom, för utifrån det tillstånd som han befinner sig i, och från hur han ser ut så har han uppenbart någon del i misshandeln. Och inte blir det bättre när han både ljuger och låsas att han är betydligt mer chockad än vad han egentligen är. Så det ställer både Alex och Bianca inför flera komplicerade frågeställningar. För, ska de till ex... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej