Du är här: Start / Betyg & recensioner / Handbok för superhjältar. Ensam
Betyg & recensioner för

Handbok för superhjältar. Ensam (Inbunden)

Kundbetyg 5

(62 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Woow

My, 16 april 2019

Boken är jätte spännande & lättläst. Min son på snart 8 år & jag läser alltid 1-2 kapitel ur böckerna & till o med jag på snart 28 år tycker boken är jätte intressant 😍

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lika bra som föregångarna

Håkan, 8 november 2018

Först, se till att läsa del 1 och 2 innan ni läser denna.
Sen, njut av en spännande handling och fina bilder i serietidningsstil.
Dessa böcker handlar inte bara om spänning utan lika mycket om mobbing och effekten av hur man behandlar andra människor.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fängslande

Anna Caroline Vilsson, 8 juni 2018

Otroligt bra bok som fick eleverna att bli alldeles trollbundna och de skrek rekt ut när boken var slut. Vi väntar med spänning på nästa bok!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen,lärorik,kännslosam

Bellcia, 1 juni 2018

Min barnbarn snart 5 år älskar den vi läser den för honom om och om igen. Ett obligatoriskt val för barn som vill följa del 1 och 2!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Super bra bok

Thomas, 31 maj 2018

Enligt min barn. De är lättlästa och hjälper dem att tänka att tjejer kan de med. En Prisvärd bok, köp den du kommer inte att ångra dig.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Superbra

Villivonkansbooks (Örebro), 23 maj 2018

Att vara superhjälten Röda Masken har förändrat allt för Lisa. Hon har fått självförtroende för första gången i sitt liv, men är fortfarande lika ensam.
🐴
Sonen Martin och jag har läst den tredje delen om Lisa. Tidigare har vi läst den första delen, den tyckte vi mycket om. Denna är inget undantag. Martin sitter som klistrad när vi läser boken och vill inte att den ska ta slut. Den är både spännande och lite läskig på samma gång. Vi gillar att Lisa jobbar för de svaga och utsatta och har ett starkt rättvisetänk. Sonen tycker det är sorgligt att hon fortfarande är ensam, fast hon är så bra och snäll! Det är en fängslande och medryckande bok som är omöjlig att lägga ned! En bok som är perfekt att få även de mest läsovilliga att fatta tycke för! I väntan på att del 4 ska släppas får vi se till att införskaffa den missade del 2!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Höjdare

Eva C, 14 maj 2018

Ännu en riktig höjdare i serien. Snart sju år gamla barnet tycker den är jättespännande! Att kunna läsa själv är extra kul.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lästes ut på 3 kvällar!

Martin Andersson, 14 maj 2018

Min son älskar dessa böcker! Efter varje avsnitt så hör man "Snääääälla pappa...bara ETT avsnitt till." Och jag ska inte sticka under stolen med att man är ju själv lika nyfiken som min 6-åriga kille, så det slutade i att vi tog slut på den på tre kvällar :)

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen

Polarn, 13 maj 2018

Fantastiska böcker! Har en 9-årig dotter som inte är jätteförtjust i att läsa men dessa böcker har hon sträckläst, på eget initiativ omedelbart läst om igen, längtat efter nästa och bett mig förhandsbeställa osläppta böcker. Kan man få ett bättre betyg på en bok?

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej