Du är här: Start / Betyg & recensioner / Carmen och döden
Betyg & recensioner för

Carmen och döden (Inbunden)

Kundbetyg 4

(34 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Har läst några böcker förut av Karin Fossum. Bland...

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 22 januari 2014

Har läst några böcker förut av Karin Fossum. Bland annat "Jonas Eckel" och "Mordet på Harriet Krohn".

Tycker att Karin Fossum skriver bra böcker. Det enda kritiska som jag har mot hennes böcker, är att dom är lite för korta och tunna för min smak. "Ju längre och tjockare desto bättre"! ;-)

"Carmen och döden" var en bra men hemsk bok, som handlar om ett drunknat barn, endast sexton månader gammal, och med Downs syndrom.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tråkig och intetsägande bok

Jenny , 6 augusti 2014

Jag har läst alla Fossums böcker genom åren och tycker att hon har tappat stinget sedan "Döden skall du tåla". Hennes böcker därefter har bara blivit sämre och "Carmen och döden" är den absolut sämsta bok hon har skrivit. Jag tycker att Fossum helt har tappat sitt koncept och handling,spänning och bra dialog lyser med sin frånvaro i denna bok som jag tycker att hon lika väl kunde ha låtit bli att skriva,då det känns som att hon bara skriver på rutin och inte för att hon verkligen vill längre.Det är synd när en bra författare tappar gnistan, med tanke på hur bra Fossum verkligen kan skriva. Så tyvärr är denna bok ytterligare en besvikelse.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Som alltid fantastiskt bra!

Maria Carlson, 25 januari 2014

Jag älskar Fossums böcker och läser de långsamt för att de inte ska ta slut för fort. Redan från första sidan är man fast och vill läsa vidare. Hennes språk är enkelt men ändå så speciellt. Hennes berättelser fängslar och engagerar. Ännu har jag några sidor kvar av Carmen och döden...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej