Du är här: Start / Betyg & recensioner / Röd måne
Betyg & recensioner för

Röd måne (Inbunden)

Kundbetyg 5

(46 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Läs Nemerts böcker

riitta högnelid, 24 mars 2014

Jag har lästa alla Nemerts böcker. Fantastiska skildringar av personer och miljöer. Det är som att vrida klockan tillbaka flera hundra år. Du känner att du är där på plats. Spännande skildringar av händelser och relationer. Så , vad väntar du på ........

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant att få med de små människornas villkor,...

Margareta Gunilla Jonsson, 16 september 2013

Intressant att få med de små människornas villkor, likväl som de besuttnas i en historisk roman. Alla med sin plåga och sin glädje. Kan känna kyla, lukt och ångest då jag läser men också tilliten. Måste läsa en liten del i taget för att riktigt ta in historien.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den är helt fantastisk både i historiskt och...

Kristina Morberg, 29 augusti 2013

Den är helt fantastisk både i historiskt och romantiskt hänseende. Jag visste inte att häxeriet grasserade även så sent som under 1600-talet. Boken ger avsky för de personer som handlar så fruktansvärt mot andra i eget intresse men också hopp om att det finns en annan sorts människor med ansvarskänsla, medkänsla och kärlek i världen. Boken fängslar så till den grad att den är svår att släppa ifrån sig och man önskar att den aldrig ska ta slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Från 1600-talet spännande värld, häxeriet härjade som...

Lola Svedenbäck, 13 augusti 2013

Från 1600-talet spännande värld, häxeriet härjade som värst i Sverige. Får följa en kvinnas öde på ett facshinerat sätt. Slukade boken. LÄS!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ännu en underbar bok av denna författare. Spännande...

Agneta Nord, 28 juni 2013

Ännu en underbar bok av denna författare. Spännande historisk miljö. Denna bok måste läsas av alla som gillar historiska böcker. En fantastisk huvudperson o många intressanta människoöden.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag har läst alla Elisabet Nemerts böcker. När det har...

Birgitta Engberg, 25 juni 2013

Jag har läst alla Elisabet Nemerts böcker. När det har gått, säg drygt året, efter den sista boken så tycker jag att det är dags för en ny. Ingen kan som hon beskriva historiska händelser och den mänskliga vanmakten eller lyckan i livet. Jag sträckläser, kan inte lägga ifrån mig boken förrän den sista sidan är läst.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Liksom övriga böcker av Elisabet Nemert så fångar hon...

Umeå, 4 juni 2013

Liksom övriga böcker av Elisabet Nemert så fångar hon läsaren från första raden. Ännu en gång har man med alla känslor upplevt en målande och stark bok. Man hoppar mellan gråt av glädje och sorg. Allt vackra i böckerna följer en under dagarna. Måste läsas om igen och igen och igen....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Röd måne är ett djävulstecken, ett lockrop från den...

margareta hagström, 29 maj 2013

Röd måne är ett djävulstecken, ett lockrop från den onde,då födds Indra som ett hittebarn till läkekunnig kvinna .Indra har oxå dessa kunskaper och läkande händer,som får konsekvenser i dessa tider då häxbålen brinner,Ännu en stark kvinna som står för vad hon anser vara rätt och agerar efter det.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej