Du är här: Start / Betyg & recensioner / I farans riktning
Betyg & recensioner för

I farans riktning (Inbunden)

Kundbetyg 4

(178 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Viveca Sten

Annika , 16 maj 2014

Mycket bra, jag har läst alla Vivecas böcker och ser alltid fram emot nästa. Väl värda att läsa, lättlästa, bra kapitelavsnitt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

säger bara läs denna bok

rosi dahlén, 1 maj 2014

Blev fångad av boken direkt när jag slog upp första sidan. Viveka Sten kan fånga läsarna som ingen annan kan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Om rasism och makt

Monica Nilsson, 16 april 2014

Lite seg stundtals, men boken har en bra story, som är nog så aktuell. Bra flyt och språk. huvudkaraktärerna är träffsäkra, även om Noras medverkan kändes något överflödig i handlingen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hon är som i tidigare tidigare böcker, både lättläst...

yvonne sjösten (ingelstad), 28 oktober 2013

Hon är som i tidigare tidigare böcker, både lättläst och intressant. Förutom underhållning ger hon en djupare person- och relationsbeskrivning. Väntar på nästa bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Åter igen en toppenbok av Viveca, längtar redan till...

Fredrik , 17 oktober 2013

Åter igen en toppenbok av Viveca, längtar redan till nästa bok, läste ut den här på mindre än 24 timmar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst deckare och väl skriven. Och framförallt -...

Rolf Johansson, 16 oktober 2013

Lättläst deckare och väl skriven.
Och framförallt - det är inga mord på "varannan sida".
Intrigen passar en 75+ are.
Jag har läst samtliga i serien och ser fram mot nästa bok av Sten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Viveca Sten skriver fantastiskt. Från första sidan...

Rose-Marie Olovsson, 16 augusti 2013

Viveca Sten skriver fantastiskt. Från första sidan till sista är man helt uppslukad.
Längtat till nästa bok. Har läst alla hennes böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tyckte boken var mycket spännande och...

KERSTIN SAMUELSSON, 22 juli 2013

Jag tyckte boken var mycket spännande och underhållande, tycker om att läsa böcker med samma personer som återkommer, jag tycker att Viveca Sten är en bra författare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande deckare, lik de övriga i Sandhamnsserien....

Clas Jacobsson, 17 juli 2013

Spännande deckare, lik de övriga i Sandhamnsserien. Dock innehåller denna väl mycket cancer.
Väldigt ytlig och slutet väl snabbt avklarat.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej