Du är här: Start / Betyg & recensioner / I sanningens namn
Betyg & recensioner för

I sanningens namn (Inbunden)

Kundbetyg 5

(95 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra som vanligt

Patrik Lyckhage, 29 mars 2017

Håller stilen som en bra deckare som är svår att lägga ifrån sig. Bra miljöskildringar som smälter in i intrigen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de bästa deckare jag läst!

Marka, 10 juli 2016

En bok som jag hade svårt att lägga ifrån mig! Läste den i stort sett non-stop från början till slut.Riktigt otäck och spännande på samma gång,och på något vis väldigt realistisk - detta kan hända! Rekommenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppenbok

Viveka Sten är verkligen min favoritförfattare. Den här boken, som alla hennes böcker är spännande från sida 1. Jag sträckläste den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gastkramande

Deckarnörd, 29 mars 2016

Lite trög i början 2:a halvan bra och slutet väldigt spännande med många olika scenarion vilka som är dom skyldiga bovarna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tillbaka!

Lizette, 11 mars 2016

Har läst alla böckerna i denna serie men har tyckt att de senaste varit lite enkla i handlingen men nu har hon hittat tillbaka. Mycket bättre än exempelvis förra boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Båsta boken.

Barbro Lundin, 5 januari 2016

Som alla hennes böcker är denna mycket bra skriven och lätt att förstå. spännande från sidan 1. Hoppas det kommer en ny bok snarast, ser fram mot det.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En av de bästa.

Rut Anneli Madelene Sköld, 23 december 2015

Har läst alla böcker av Viveca Steen och hennes böcker från Sandhamn. De är bra allihop, men den här var Toppen! med spänning från början till slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kanon

Fru Gustavsson, 10 december 2015

För bra, för lättläst, tar slut för fort.
Som att läsa om någon man känner. Kan gärna vara några hundra sidor till.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vivecas senaste

Annika , 30 november 2015

Viveca gör mig aldrig besviken, mycket bra! Hon skriver så levande, målar upp omgivningar och personer så tilltalande. Längtar redan efter nästa bok.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej