Du är här: Start / Betyg & recensioner / I fel sällskap
Betyg & recensioner för

I fel sällskap (Inbunden)

Kundbetyg 4

(62 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Besviken

Håller med en annan som skrivit exakt samma sak som jag upplevde! ! "Torsdagen den 17 maj kom äntligen den senaste boken av Viveka Sten, som jag beställt för flera månader sedan. Jag slog mig ner för att ha en högtidsstund med en ny deckare! Döm om min förvåning när det visade sig att det var samma historia som visats på TV 4 kvällen innan, i Morden i Sandhamn och som skulle avslutas samma kväll. Lite detaljer skiljde filmen och boken åt, men grundhistorien var samma.. Om nu filmen kommer ut före boken borde det inte finnas en notering på bokomslaget och på reklamen om det ? Man känner sig lurad! " Tycker det är konstigt att tv serien kommer samtidigt som boken!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Man blir så besviken!

Torsdagen den 17 maj kom äntligen den senaste boken av Viveka Sten, som jag beställt för flera månader sedan. Jag slog mig ner för att ha en högtidsstund med en ny deckare! Döm om min förvåning när det visade sig att det var samma historia som visats på TV 4 kvällen innan, i Morden i Sandhamn och som skulle avslutas samma kväll. Lite detaljer skiljde filmen och boken åt, men grundhistorien var samma.. Om nu filmen kommer ut före boken borde det inte finnas en notering på bokomslaget och på reklamen om det ? Man känner sig så lurad!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 4,5 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 25 juli 2018

Och Viveca Sten levererar för nionde gången.

Jag har läst alla dom tidigare böckerna i serien Morden i Sandhamn, och jag har tyckt mycket om dom allihopa. Det är snart tio år sedan som jag läste den första boken, och sen dess har jag följt Vivecas utgivning med glädje. Här är en länk till min recension av bok nummer åtta, I sanningens namn, och där finns det även länkar till dom tidigare böckerna.

Jag tycker alltid att Viveca lyckas ha en perfekt blandning av själva kriminalfallet och huvudpersonernas privatliv. Tycker också mycket om huvudpersonerna, med Nora och Thomas i spetsen.

Viveca har ett mycket bra språk i sina böcker, som alltid är lika välskrivna. Dom känns också alltid aktuella, och är mycket lättlästa.

Böckerna utspelar sig ju alltid på Sandhamn, och på öarna i närheten. Och även till en del i Stockholm. Och jag tycker mycket om miljöskildringarna.

Och handlingen i just ... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den absolut bästa hittills!

Monica Bergman, 16 juli 2018

Det var precis hopplöst att lägga ifrån sig denna bok! En intrig som är så passande i dagens världshändelser! Längtar bara tills nästa kommer!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Våldsamma män.

Gösta Vinberg, 19 juni 2018

Viveca Sten har i denna bok fallit i en grop av våld mot kvinnor, det blev "för mycket". Tycker man om att läsa om sönderslagna och bortskjutna ansikten, ja då är boken läsvärd. Relationerna mellan alla sorters människor kan hon beskriva bra och igenkännande den delen tycker jag om.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

I fel sällskap

Toppen läste ut den på 3 dagar.
Hoppas det kommer fler böcker i samma stil.
Alltid kul att läsa om Sandhamnsmorden då man känner igen omgivningen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

I fel sällskap

-, 28 maj 2018

Som vanligt välskriven. Trots det, tyvärr alltid, aktuella ämnet blev jag inte engagerad i boken. Jag tyckte den var väldigt förutsägbar och kände inte samma mervärde som i de böcker jag läst av henne tidigare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

inte läst v.l tidigare

men denna får en 4a, den håller bra. kärlek, med allt det innebär, droger, krigs "minnen" stark kvinna/ svag kvinna- kvinnomisshandel, konstigt inte hon börja droga.... minna kommer jag komma ihåg ett tag. man blir arg, ledsen, glad, det är spännande, sorgligt och såklart mer än läsvärd, kmr läsa mer av V. L

0 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej