Du är här: Start / Betyg & recensioner / Ibland mår jag inte så bra
Betyg & recensioner för

Ibland mår jag inte så bra (Inbunden)

Kundbetyg 4

(92 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Therese Lindgren - En fin och bra tjej helt enkelt

Tommy, 15 november 2016

Vad spännande det kändes när jag fick boken, sedan när jag började läsa var mina känslor
som en Berg- och dalbana upp och ner, det blev spännande, sedan deppigt, sedan intressant,
sedan kunde man le för vissa saker.
Jag är 25 år gammal (kille/man) och lever själv med en psykisk ohälsa.
Jag kände igen mig själv i så mycket i vad du prata och berättar om dig själv i boken Therese.
Det känns så bra inuti mig att få veta att jag inte är ensam om det, och att alla inte mår bra utan
många döljer det.
Folk idag tävlar och jämför sig med varandra, ska va lite bättre än alla andra och man ljuger
för att framstå som bättre eller att vara någon man inte är för att passa in.
Att läsa om hur öppen du är och visar hur du tycker,tänker och känner och vad du gått igenom,
och lever med varje dag. för mig är du helt fantastisk!
Vill bara säga Tack Therese! Det har hjälpt mig mycket att få ha följa dig och ... Läs hela recensionen

7 av 7 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderar starkt.

Josephine , 17 november 2016

Jag har själv panikångest och generell ångest, och kände verkligen igen mig när jag läste denna boken. Fastnade direkt för den och det kändes så bra att känna att man inte är ensam! Vill verkligen tacka dig Therése. Kommer läsa denna om och om igen när jag känner att ångesten blir för mycket.

Therése har skrivit denna jättebra och det flöt på väldigt bra. Hon har också skrivit om vad olika sjukdomar innebär och vad som händer med kroppen men även egna anekdoter för att ge exempel. Rekommenderar verkligen denna till vem som helst som lider av psykisk ohälsa men också dem som helt enkelt vill veta mer eller något som jag tycker är väldigt viktigt: för er som har någon i närheten som har psykisk ohälsa. Min mamma läste denna boken och sa till mig att hon verkligen förstår nu och tyckte om att Therése skrev så utförligt om dem olika sjukdomarna.

5 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Julklapp

Ulrika , 2 januari 2017

Jag gav denna bok i julklapp till min 20-åriga dotter som inte släppte boken förrän den var slut. Hon tyckte att boken var mycket bra.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Therese Lindgren = Sverige nya författardrottning

Emma , 14 november 2016

Therese har verkligen, svart på vitt visat hur psykisk ohälsa kan påverka en själv men också sin omgivning och karriär. Men också hur den kan ändra på en och i Thereses fall till det goda! Therese visar också genom sina fina beskrivningar och väl valda meningar att alla kan lyckas även om man lider av någon slags diagnos! GO THERESE!!!!!

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Psykisk ohälsa

Anneli Ljungström, 6 februari 2017

En bok som beskriver hur det kan vara för en ung människa idagens samhälle och drabbad av psykisk ohälsa. Beskriver hur man av samhället kan få stöd att komma ur en besvärlig situation i sina unga år och med rätt hjälp så kan utvecklingen hoppfullt vändas positivt. Bra beskrivningar lätttillgänglig text.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok

Hedvig Waldenström , 14 november 2016

Läste ut boken på ett par timmar efter att jag fått den - jag kunde nämligen inte lägga ifrån mig den!! Så himla bra skrivet. Så bra upplagt. Hur bra som helst!!! Jag säger då det; Therese Lindgren är författare. Så otroligt duktig på att utrycka sina känslor och berätta sin historia. Det här var så bra. Det bästa jag läst !!!!! Otorligt viktig och nyttig bok att läsa. Är så stolt över Therese. Hon är så fantastisk!!! Och jag, jag är lyrisk efter att ha läst den här helt otroliga boken om hennes liv. Vad ni än gör; läs den här boken. Ni kommer inte ångra er.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ibland mår jag inte så bra!

En riktigt bra bok, en bok alla borde läsa!
Therése Lindgren är en riktig inspiration, hon visar att psykisk ohälsa inte är något att skämmas över!

3 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ganska bra

Emma , 14 november 2016

Ärlig, rak bok. Mycket ingående på vissa delar. Blev ibland lite uttråkad periodvis. Hade inte en "feel-good" känsla när jag läst ut den. Utan mer en klump i magen. Tycker inte den passar unga tonåringar....

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok

Jakob, 17 december 2017

Exakta känslor hur man mår om man lider av utmattningdepression! Anhöriga ska läsa boken för att förstå hur det känns.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej