Du är här: Start / Betyg & recensioner / Annabelle
Betyg & recensioner för

Annabelle (Inbunden)

Kundbetyg 4

(58 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Annabelle

Helena Stockelin, 15 april 2019

En jätte bra och spännande bok så att man knappt kunde lägga den i från sig!!Rekommederas varmt.! Har redan köpt den nya oken av Lina Bengtsdotter.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Innehåll

Lars Törnqvist, 5 september 2017

För mycket "omtugg" av sprit, fylla och droger. Inte verklighetstroende och det blev till slut bara tjatigt. Dessutom ett antiklimax.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 4,5 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 10 augusti 2017

Lina Bengtsdotter fick priset för Årets bästa deckardebut för boken Annabelle vid årets upplaga av deckarfestivalen Crimetime i Visby på Gotland.

Och nu när jag har läst boken, så kan jag verkligen hålla med om att det var boken och författaren absolut väl värda.

Boken var väldigt välskriven, och jag tyckte mycket om karaktärerna. Den var spännande, gripande, och inte helt förutsägbar.

Jag rekommenderar helt klart boken till alla som tycker om välskrivna svenska kriminalromaner. Och jag hoppas på fler liknande böcker av författaren.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fattig

Susanne Rydvald, 31 maj 2018

Mycket fattig historia, bara sup och misslyckade försök att satsa på brunsten vid fel tid - Den ena lite mer den andre lite mindre. Innehållet är lika tomt som alla de spritflaskor som ligger runt omkring från början till slut, Likaså hittar Kriminalinspektör Charlie i sin döda alkis mammas hus en massa vin i källaren --- så nu gäller det fortsätta som mamma slutade

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättläst

L, 25 juli 2017

lättläst och spännande. Det är lätt att fångas och leva sig in i boken och med karaktärerna. Välskrivet och realistiskt, något som jag kan sakna i vissa deckare. Karaktären Charlie känns förvisso lite väl typsik - ensam kvinnlig polis med alkohol- och sexmissbruk men med tanke på att boken är så bra i övrigt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

klockren

mcm, 25 juli 2017

Fantastisk deckardebut. Lättläst och spännande med ett djup som berör.
Annorlunda. Bladvändare. Ny favoritförfattare helt klart. Ser fram emot fler böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Årets bästa deckare!!!

Är så sjukt trött på alla traditionella deckare, detta är något nytt och svårt tro den är skriven av en debutant.

Först kan man tro den är "som alla andra" men snart inser man att det finns så mycket mer. Spännande, välskriven och viktig. Det känns otryggt men lockande att följa Stockholmspolisen Charlie Lager tillbaka till Gullspång.

Alla som vuxit upp eller spenderat skollov i mindre samhällen kommer känna igen sig.

Jag läste på ngn blogg att författaren befinner sig i Florens och där jobbar med bok två, vi får väl se om Charlie Lager äter insalata caprese eller pasta vongole i nästa bok och om hon kan emostå den charmige, välhängda men "unpredictable" frilansjournalisten...när kommer bok 2?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dussindeckare !

Bengt Nilsson, 7 juli 2017

Tyckte inte att jag förvånades över något speciellt under resans gång. En i och för sig ganska välskriven bok men inget nytänk i min smak. Då jag heter Bengt och Min dotter Lina köpte jag var sitt exemplar som hon får nu i Augusti då hon fyller år . Hon har kanske en annan syn på innehållet ? Men läs den gärna är Läsvärd !

Lina Bengts Dotter är ett häftigt namn som fick mina ögon på boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktigt bra !

läst mycket, 7 juli 2017

Riktigt bra svensk deckare av en debutant! Den är lätt att läsa med ett bra språk som gör att jag har lätt att ta den till mig.Sträckläste den och det blev riktigt tomt när den var slut. Nu önskar jag mig fler böcker i serien, ser verkligen fram emot 2 an!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej