Du är här: Start / Betyg & recensioner / Skuggan av tvivel
Betyg & recensioner för

Skuggan av tvivel (Inbunden)

Kundbetyg 4

(61 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Läsvärd, som alltid.

Ingvar Petterson, 1 september 2017

Som vanligt, när Robinson skriver. En bok fylld med intriger, spänning, mänsklighet.
Banks relationer, minnen och tankar gör att man känner igen sig.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

Villivonkansbooks (Örebro), 30 augusti 2017

Det är Ben och Lauras lyckligaste dag, de gifter sig i kyrkan. Den lyckliga dagen övergår till en tragedi. När de kliver ut ur kyrkan blir de nerskjutna av en prickskytt.
Skuggan av tvivel är den sextonde boken om Intendent Alan Banks. Jag har läst alla i serien innan och är väldigt förtjust i dem. Peter Robinson är en av mina absoluta favoritförfattare. Fast det är den sextonde boken, så känns karaktärerna fortfarande spännande och inte alls uttjatade. Vi får följa deras egen utveckling framåt hela tiden, det gör Alan Banks och hans kollegor intressanta att följa fortfarande. Denna är inte en av hans mest spännande böcker utan är lite långsammare i tempot, men utan att för den skull bli seg. När upplösningen närmar sig, stegras tempot lite och jag vill bara läsa klart den för att se om de lyckas komma ikapp mördaren. Skuggan av tvivel är ytterligare en mycket läsvärd mästerlig deckare av Peter Robinson.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läsvärd

Margareta , 28 februari 2018

och som vanligt har Robinson hittat ganska rätt i berättelsen, Banks är en pålitlig bladvändare även om det ibland infinner sig en viss trötthet. Det är dock oftast så i riktiga utredningar - det går på tomgång och allt går inte alltid bra. Tycker Robinson ändå lyckats bra i denna bok. Klart mer än läsvärd om man följt Banks tidigare

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Skuggan av tvivel

Gunnel Maria Simonsson, 30 september 2017

Jag älskar Peter Robinsons böcker men denna tycker jag inte är riktigt lika bra. Jag har lite svårt att avgöra vad det är jag saknar men den engagerar mig inte riktigt lika mycket som tidigare böcker. Jag ska läsa om den så småningom, har nästan glömt handlingen.
Jag rekommenderar alltid Peter Robinson ,han är ju så bra (oftast, men han kanske var lite trött denna gång)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej