Du är här: Start / Betyg & recensioner / Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra
Betyg & recensioner för

Omgiven av psykopater : så undviker du att bli utnyttjad av andra (Häftad)

Kundbetyg 4

(104 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Boken har sina styrkor

Jag tycker att boken teoritiserar och analyserar fenomenet på ett överskådligt sätt. På det sättet gav boken något av vad en bok ska ge. Men då jag har egen erfarenhet av att möta psykopatiska personer gav inte denna bok mig speciellt mycket.
Det finns alltid en stor och varierande discriptans mellan kartan och verkligheten och verkligenheten har ofta en tendens att sträcka sig bortom våra förväntningar. Men en styrka i bokens helhetliga framtoning är att psykopater lever i och av samspelet med andra....och möjligen kan människor lära något av att känna igen varningssignaler i sina kroppar då de plundras och dräneras av dessa personligheter och därifrån dra sig ur samplet medan tid finns.
Mvh Diana

4 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lögner

Matsetal2020, 25 juli 2018

Vad TE skriver stämmer inte med vetenskapen, vilket innebär att han tar dina pengar genom att ljuga för dig. Köp den om du vill.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

KulKul

Stefan Lindblad, 12 mars 2019

Kul och lättläst. Ett enkelt språk i korta meningar. Rakt på utan upprepningar. Igenkänningen är stor för en nybliven pensionär.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Många psykopater runt om kring sig..

Maria Morin, 20 januari 2019

Många psykopater runt om kring sig som man inte vet om..lite kusligt ! Efter att ha läst boken kan man sätta in dom människor man har nära sig och se vem som är psykopat..

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tappade intresset

Linda, 29 juni 2018

Ingen igenkänningsfaktor i denna boken för mig.... och jag orkade inte ta mig igenom hela. Den var inte alls så lättläst och humoristisk som sin föregångare. Så jag lade den ifrån mig helt efter att ha läst halva.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Orkade inte läsa hela...

Emma Fagerberg, 18 juni 2018

Tyvärr - eller kanske borde jag säga tack och lov - ingen igenkänningsfaktor i denna boken för mig. Den var inte alls så lättläst och humoristisk som boken om "vanliga" idioter. Så jag orkade faktiskt inte ta mig igenom den utan lade den ifrån mig helt efter att ha läst halva. Kanske hade det varit annorlunda ifall jag kunnat applicera beteendet/na på personer i mitt liv. Men de flesta är ju, tack och lov, faktiskt bara "vanliga idioter" och inte psykopater.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hjälpte min dotter bort från en psykopat

Monica De Santis, 16 januari 2018

Läste denna bok när min dotter fastnat i klorna på just en psykopat ...2 hemska månader och nu äntligen vaknade hon till liv och bad om hjälp att komma loss.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Viktig bok - en ögonöppnare

Mirabell, 22 juni 2017

En bok som alla bör läsa. Idag är manipulation ett vanligt inslag i såväl privata relationer som i arbetslivet. Att vara mer på sin vakt är nödvändigt i dagens samhälle, då alla inte har goda avsikter. Ett sätt att skydda sig själv är att vara medveten, denna bok ger bra exempel på hur.

2 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det är nog en av de bästa böcker jag har någonsin

Ziyad Behnam, 25 juni 2019

En bok som är väldigt grundlig, rolig och lätt förstå, hjälper en att kunna identifiera felen och undvika krocken med dem som vi inte kan förstå och även lokalisera de andra som vi absolut inte vill ha något med att göra. Kära vänner var rädda om varandra där ute! =)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej