Du är här: Start / Betyg & recensioner / Allt eller inget
Betyg & recensioner för

Allt eller inget (Inbunden)

Kundbetyg 4

(57 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Betyg: 4 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 6 augusti 2018

Jag har läst tre böcker förut av Simona Ahrnstedt, En enda natt, En enda hemlighet, och En enda risk. Jag tyckte mycket om dom alla tre, och länkarna går till mina recensioner av böckerna. Men Simona Ahrnstedt har även skrivit tre böcker tidigare, som jag inte har läst.

Och nu har jag läst hennes senaste bok, som kom för cirka ett år sedan, Allt eller inget. Och jag tyckte att den var precis lika bra som dom tre tidigare böckerna. Boken är helt fristående från tidigare böcker.

Simona Ahrnstedt kallas ju för Sveriges romance-drottning, och den titeln förtjänar hon nog.

Hennes böcker innehåller alltid starka och självständiga kvinnor, kärlek, passion, utförliga och väl beskrivna sexskildringar, dramatik, lite humor, feminism, och lyckliga slut, precis dom ingredienserna en bra romance/feelgood-bok ska ha, tycker jag.

Rekommenderas varmt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar romance!

Sara, 2 november 2017

En härlig bok som lyckas kombinera relevans och kärlek på en fantastiskt sätt! Dialogen som vanligt berörande och med en ton som får en att vilja ha mer och mer av huvudpersonerna. Rekommenderas!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Blev väldigt besviken

Cecilia , 22 oktober 2017

Har läst hennes tidigare böcker och tyckt de var jätte bra, speciellt de två första. Men denna bok blev en stor besvikelse. Den är som vanligt väl skriven men med en tunn story och jobbiga karaktärer,det liksom kryper i kroppen, det händer absolut ingenting.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

A nice book

Debora Espinosa, 2 april 2019

I really liked this book, it was easy to read and I really enjoyed it. If you are searching to have a good time and to not suffer this is the ideal book. A nice love story but also a reflection about how society sees and discriminates people just by their appearance.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Romance när den är som allra bäst!

Jessika Lilja, 4 juni 2018

Underbar kärlekshistoria med karaktärer som är älskvärda, helt enkelt en grymt bra romance! Rekommenderas varmt till alla vänner som är intresserade av romantiska historier med aktuella ämnen i nutid.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk!

Malin (Jönköping), 26 december 2017

Simons har gjort det igen!! Älskar alla hennes böcker!! Kunde i inte lägga nwr den o har redan börjat läsa den igen!Väntar m spänning på nästa!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sträckläste! :)

Lusläsare, 28 november 2017

Plöjde boken snabbt. Simona tar upp ett väldigt aktuellt ämne om kroppssyn och väver snyggt in det med härlig romantik på hög nivå! Rekommenderar boken :)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tyvärr

Berit, 27 november 2017

Inte lika bra som Simonas övriga böcker, blev besviken. Inte alls lika fängslande, blev inte skräckläsning som alla hennes andra böcker har bjudit på.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk Bok

Bertil, 24 november 2017

Boken gör mig hjärteglad. Lyckligt slut. Funkar hur bra som helst att läsa om. Gäller för övrigt alla Simona's böcker.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underhållande romance

Villivonkansbooks (Örebro), 1 november 2017

Lexia är copywriter på en reklambyrå, ett jobb hon älskar. En ny ägare har köpt upp firman och det är stökigt på jobbet. Nya ägaren skickar dit en ny Vd, Adam som är känd för sin hårdhänta stil, för att rensa upp på jobbet.
Allt eller inget är en underhållande bok om Lexia och Adam. De båda träffas först på en bar, för att dagen efter upptäcka att Adam är Lexias nya chef. Det komplicerar det hela att de känner en stark dragning till varandra. Jag gillar att Lexia inte är pinnsmal utan tillåts vara naturlig med kurvor, att hon är en tjej som äter allt och inte bara petar i sallader som alltför ofta tjejer gör i böcker/filmer. Det är bra att hon även driver den frågan i boken, att det osunda magra idealet är skevt, det enda som krockar är omslaget, tjejen på omslaget ska hon föreställa Lexia och större än normalt?! En trådsmal tjej... Historien har ett fint flyt och den driver framåt, så boken är väldigt snabbläst. Det goda vinner... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej