Du är här: Start / Betyg & recensioner / Mitt liv som scengångare
Betyg & recensioner för

Mitt liv som scengångare (Inbunden)

Kundbetyg 5

(86 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Scengångaren och allkonstnären BJÖRN!

Christina Weigel, 1 december 2020

Att bara komma på att kalla sina memoarer "Mitt liv som scengångare" måste rimligen locka till läsning!

Björn har berättat mycket humoristisk men också ärligt om sitt liv och de personer som han mött.
Särskilt roligt var det för mig att få läsa om hur hans farfar åkte skridskor 10 mil till Rämmen i Värmland för att städsla Lina som hushållerska. Linas faster blev nämligen min morfars mormor och det gav ju berättelsen lite extra krydda! Att få en så omfattande inblick i Björns otroligt omväxlande artistliv gav mig en ännu starkare uppfattning om att han är en av vårt lands mest mångsidiga artister, någonsin. Hoppas att han underhåller oss i många år till!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Äntligen!

Pinglan55, 1 december 2020

En bok med och av min stora idol sedan tonåren.
Lätt läst och målande skrivet. Fina bilder och rolig, så klart.
Toppen bra!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En rapp scengångare

Berit Källberg, 30 november 2020

Efter att haft Björn Skifs som idol i 45 år så kände jag igen det mesta av hans karriär. De väckte många positiva minnen till liv
Det var kul att få ta del av några privata/personliga bitar i hans liv.
Tycker man det minsta lilla om Björn Skifs tycker jag man gott ska läsa boken

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen

Skifsfan , 30 november 2020

Boken var som väntat bra.
Väldigt kul att läsa om Björn, han är en fantastisk artist, verkar vara en toppenkille. Lättläst bok, många skratt men även ledsamt att läsa vad han och Pernilla blev utsatta för.
Rekommenderar varmt.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Riktig nostagiltripp...

Molly Olofsdotter, 30 november 2020

En bra bok som lockar till både skratt,nostalgiska minnen,förvåning,sorg,sann kärlek och glädje...
Hade absolut inte förväntat mig denna kompetenta blandning...
Tack!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Världens BÄSTA Björn!

Brusan50, 27 november 2020

Mycket bra och fint skrivet! Har följt Björn ända sedan Slam Creepers-tiden, d v s i över 50 år. Det var intressant att läsa hans egen berättelse om dom åren och även tiden före det!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Succébok

Ewe, 5 januari 2021

Min dotter som alltid älskat allt vad Björn Skifs gör fick denna bok som present på sin födelsedag. Hon blev såååååå glad och frågar vi henne vad hon tycker om boken så kommer svaret att bli klart den är bra det är ju Björn Skifs. Men jag kommer att vilja låna den då den är som BS, lättsam och med fint innehåll.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Årets nykomling!

Aina Eriksson, 1 januari 2021

Jag gillar verkligen boken.
Björns sätt att uttrycka sej och beskriva situationer är fenomenala, det är som att höra honom berätta live, så som bara han kan.
Fortsätt gärna på den här banan också!
Känner igen mej i många beskrivningar om hur det var då vi fyrtiotalister växte upp.
Hade förmånen att ofta träffa hans pappa Anders under min uppväxt, då han, som Björn beskriver i boken, sov över i överliggningen i Särna, där järnvägen tog slut.
Vi bodde mitt emot och han tittade ofta in hemma hos oss och i pappas snickarbod, där det förstås också fanns en svarv, som min pappa ofta använde.
Anders Skifs skrev även manus till nyårsrevyerna, som framfördes i ordenshuset i Särna, och på premiärerna var han, hustrun Britta och någon gång även Björn närvarande. Björn framförde vid ett tillfälle, på en premiär, nått stycke på trumpet, vill minnas att det var Gotländsk sommarnatt och redan där började min beundran av den... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Får längtan tillbaka till Vansbro

Annelie Varenstål, 15 december 2020

Återspeglar Björn Skifs med värme och skicklighet, Denna Vansbro man är lika ödmjuk i verkligheten , som i han är rolig och underhållande.(Fantastisk sångare också )

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej