Du är här: Start / Betyg & recensioner / Omgiven av idioter : hur man förstår dem som inte går att förstå

Ovetenskaplig syn

Bengt (Beddingestrand), 28 augusti 2018

Att torgföra en idé om att människor är stöpta i en oföränderlig form är väl idag helt utanför.
Alla människor är utifrån sina förutsättningar påverkbara annars skulle ju t ex KBT inte vars verksamt.
Denna bok är verkligen inte värd att ägna tid åt

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dåligt vetenskapligt stöd

Sofia V, 24 januari 2018

Ganska bra, men har mycket dåligt vetenskapligt stöd. Framtonen i boken gör att det kan verka som att det Erikson skriver är sanning, och tyvärr stämmer hans kategorier inte alls in på människor. Kategorierna är breda och vem som helst kan känna igen sig i dem. Men det är rolig läsning!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite väl hårddraget

Per Ola Edblad, 26 juni 2018

Svårt att tro på rätt mycket av det som skrivs i boken, lite väl hårddraget mellan de olika personligheterna.
Rolig att läsa men trovärdigheten ska man nog lägga åt sidan.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tankeväckande

Ylva, 18 maj 2018

För den som har tycker om att se på sig själv och som är förändringsbenägen, är det en spännande och utmanande bok. För den som saknar självinsikt och hellre fokuserar på andras beteenden, är boken nog inget att ha.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättförstålig

Eva Särneryd, 26 april 2018

Bra redskap i vardagen och i mitt förhållningssätt till övriga medmänniskor. Tydligt skriven vare sig du är utbildad i området eller vanlig lekman.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underhållande

Kvaggan, 6 mars 2018

Jag är egentligen tveksam till om man kan sortera in människor i färgfack, men boken är väldigt underhållande och man känner igen både sig själv och andra i de många exemplen från verkligheten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra att veta!

Karin Elisabeth Lindholm, 22 februari 2018

Boken ger en bra beskrivning av vad som kan hända när man möter personer med psykopatiska drag. Ännu bättre är tipsen hur man bemöter dem. Beroende vem man är. En bra-att-ha-bok för alla!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ovetenskapligt, felaktigt skräp.

Matsetal2020, 25 juli 2018

Det som står i boken stämmer inte med verkligheten och TE tar dina pengar när han fått igång en hype.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej