Du är här: Start / Betyg & recensioner / En bur av guld
Betyg & recensioner för

En bur av guld (Inbunden)

Kundbetyg 4

(130 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Besvikelse

Sara Andersson, 19 maj 2019

Boken levde inte alls upp till mina förväntningar. Den var inte i närheten av kvaliteten på övriga böcker av författaren. Språket var undermåligt och boken innehöll väldigt mycket sex och schabloner av människor.

4 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Barnsligt skriven men orealstiska scenarier

Carin Christina Jansvik, 10 juni 2019

Jag blev SÅ besviken! Tonårsflamsigt skriven med idoliserande av kvinnor som är smala, snygga och rika?Man förstår redan från början att "hjältinnan" ska lyckas med allt hon företar sig och vägen dit är patetiskt orealistisk - så amerikaniserat tänk! Inte ett dugg verklighetsförankring utan fåniga figurer som är kroppsfixerade.
Den gav mig absolut inget.

3 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bedrövligt!

Jag undrar vad som tagit åt Camilla Läckberg ??Den förra boken hon skrev var riktigt bra.En bur av guld var det sämsta , dåligaste och billigaste jag någonsin läst

3 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Försök till porrlitteratur?

Eva Britt-Marie Nilsson, 12 juli 2019

Lååååång inledning till faktisk handling. Utförliga och onödiga beskrivningar av allahanda varianter av samlag....gör inte handlingen bättre.. .hämndens intrig det bästa men dom sidorna är lätträknade. Får säkert en bred publik...

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

2+ i betyg

Villivonkansbooks, 8 maj 2019

Jag har läst alla böcker i serien om Fjällbacka som Camilla skrivit. Med dem gillar att vi för följa det vardagliga livet med Patrik och Erika utöver en polisutredning. När Isprinsessan släpptes 2004 kändes det väldigt nytt och roligt att få komma så nära personerna i en deckare, det vi mest sett innan den var en alkoholiserad äldre polisman som dricker stora mängder whiskey och lyssnar på opera efter en lång dag på jobbet. I Camillas deckare var det något helt annat.
I en bur av guld byter Camilla inriktning helt från deckare till att skriva första delen i den nya serien om Faye. Faye har gett upp sitt eget liv helt för att vara hustru till den framgångsrike affärsmannen Jack. Faye var med och byggde upp företaget men vad har hon för det? Ingenting visar det sig snart. Men Faye bestämmer sig för att ge igen och hämnas på Jack. I små bitar pytsas detaljer ur Fayes uppväxt och liv ut och vi får veta varför hon flydde från sitt bar... Läs hela recensionen

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Recension

Sonja Falk, 24 april 2019

För mycket sex i denna bok,tyvärr inget mer läsande av denna författare med den inriktningen.Tråkigt när jag läst tidigare böcker av henne med stor behållning.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 5 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 11 april 2019

Jag har läst alla dom tio böckerna i Fjällbacka-serien, som Camilla Läckberg har skrivit. Jag har tyckt mycket om dom alla, och allra bäst tyckte jag att den senaste boken var, Häxan. (Länkar till min recension av den boken, och i det inlägget finns även länkar till tidigare böcker).

Men nu har jag läst den första boken, En bur av guld, i Camilla Läckbergs nya tvåboksserie, Fayes hämnd. Och den var verkligen helt annorlunda mot dom tidigare böckerna.

Camilla Läckberg säger ju själv att den bland annat är en hyllning till viss åttiotalslitteratur såsom böckerna av bland annat Fay Weldon, Jackie Collins, Judith Krantz och Sidney Sheldon (som jag älskade!). Men den är också bland annat ett inlägg i MeToo-debatten, och en feministisk bok.

En bur av guld är spännande, välskriven, sexig, lättläst, rolig, våldsam, snabbläst, och har glimten i ögat. Och även om jag älskar Fjällbacka-serien, så älskar jag också F... Läs hela recensionen

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bur av guld.

Birgerbutter, 13 september 2019

Köp.En toppen bra bok nog den bästa jag läst av Cammila Läckberg.Kan rekommenderas att läsa man blir inte uttråkad en sekund.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fjällbacka tillbaka /tack

Inger Reutergard , 1 juli 2019

Tog alldeles för lång tid innan det hände något, massor av porr o snygga damer med märkeskläder som inte hör hemma i Camillas böcker, har alltid längtat efter hennes nya böcker, hoppas nästa blir Fjällbacka igen

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej