Du är här: Start / Betyg & recensioner / En förlorad man
Betyg & recensioner för

En förlorad man (Inbunden)

Kundbetyg 4

(8 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Ett familjedrama Betyg 3+

veronicas_bok_bak_liv, 24 oktober 2019

Jag har hört talas om Jane Harpers tidigare böcker men aldrig läst något av henne innan så detta blev min premiär. Baksidestexten fångade mitt intresse och jag tyckte att boken lät väldigt intressant och spännande. Boken har en intressant berättelse och är bra skriven med ett bra språk och författaren lyckas hålla tråden till att den ska bli spännande och har oväntade intriger och vändningar och det gör att jag som läsare vill läsa vidare och komma till upplösningen. Jag tycker att det är otroligt bra miljöbeskrivningar - jag känner hettan och ödemarken i Australien. Jag ska erkänna att jag tyckte att boken var lite rörig och svår att komma in i men efter en stund så flyter boken på. En spännande bok men jag hade önskat ett lite högre tempo och mer driv för att det skulle bli en fullpoängare för mig.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 5 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 25 december 2019

Boken En förlorad man är Jane Harpers tredje roman. Hennes två tidigare böcker heter Hetta och Falska vänner, men dom har jag inte läst.

Fast jag kommer definitivt att läsa dom två böckerna så småningom, eftersom jag tyckte väldigt mycket om den här boken.

Boken är mycket bra skriven, med fantastiska beskrivningar av den australiensiska miljön ute i "The Outback".

Boken har väldigt bra beskrivna karaktärer, den är spännande, dramatisk, oförutsägbar, och är mycket bra. Kan varmt rekommendera den.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande!

Lollos bokhörna, 19 oktober 2019

I den australienska ödemarken hittas Cameron död. Omständigheterna kring hans sista timmar i livet och hans död är oklara. Ingen förstår riktigt varför han har gett sig av från sin bil?
Camerons bror Nathan brottas med frågetecknen kring sin brors död och ju mer han letar desto mörkare familjehemligheter börjar sippra fram.

Det här är en spännande bok. Jag ska erkänna att jag hade lite svårt att komma in i boken i början med sedan ville jag inte släppa den. Det är en välskriven roman som tar sig och blir väldigt bra! Det är en invecklad intrig och bit för bit får vi ledtrådar till lösningen. Jane lyckas att bygga upp storyn bra, för boken är spännande ända fram till slutet. Oväntade vändningar är något jag gillar och det finns det i den här boken. Jane lyckas även med att väva in miljön på ett bra sätt i historien. Den gör handlingen ännu bättre!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej