Du är här: Start / Betyg & recensioner / Under nio nätter
Betyg & recensioner för

Under nio nätter (Inbunden)

Kundbetyg 4

(49 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Besvikelse!

CAM, 23 juni 2020

Läst tidigare böcker som varit helt okey. Men den här håller inte måttet alls, dåligt innehåll och ännu sämre slut.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tyvärr urusel

Anette Melbacke, 15 maj 2020

Inte värt att varken lägga tid eller pengar på.
Ingen handling, inget avslut bara fokus på karaktärerna.
Tyvärr, inget mer Denise Rudberg för mig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderar den varmt!

Lollos bokhörna, 24 november 2019

En varm sommarkväll sitter en man på sin balkong när han plötsligt hör ett konstigt ljud - ett desperat rop, en duns, sedan tystnad. Han ringer 112 men räddningstjänsten kommer aldrig. När han går och lägger sig känns det som att han har inbillat sig hela händelsen.

Det här är upptakten till @deniserudberg nya roman om Marianne Jidhoff. Boken är den nionde delen i denna Elegant crime serie!

Jag tokgillar Marianne Jidhoff. Hon är så skönt egen på något sätt. Hon går sin egen väg och tar numera ingen skit.

Som med de övriga delarna är även denna bok välskriven och lättläst. Sidorna flyger fram och det enda negativa är att boken tar slut för fort! I denna del får relationerna mellan människorna mer utrymme, och den är inte lika spännande som en del av de tidigare böckerna. Men det gör liksom inget. Boken är bra och jag rekommenderar den varmt om du har gillat tidigare delar!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Under 9 nätter

Mickan, 5 november 2019

Som alla Denise böcker om Jidhoff's gäng är även denna suverän!!
Man vill inte lägga ifrån säg boken utan vill helst sträckläsa dom, tyvärr skriver Denise inte tillräckligt fort för att nästa bok skall komma ut..... längtar redan efter nr 10!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 4 av 5.

Britt-Marie Kullin, 28 oktober 2019

Denise Rudberg har gett ut drygt tjugo stycken böcker, och jag har läst dom nästan allihopa. Jag gillar hennes sätt att skriva. Tycker att hennes böcker är lättlästa, lättsmältna, snabblästa, enkla, underhållande, och absolut läsvärda.

Den här boken är den nionde delen om Marianne Jidhoff och dom andra, i den serie böcker som Denise Rudberg kallar Elegant Crime, som är kriminalromaner som utspelar sig i överklassmiljöerna på Östermalm i Stockholm.

Jag tycker att boken Under nio nätter var precis lika bra som dom åtta tidigare böckerna, och jag ser fram emot kommande böcker i serien.

Jag kan absolut rekommendera boken, men läs allra helst hela serien i rätt ordning. För den största behållningen av böckerna, det är inte själva kriminalfallen, utan det är att följa Marianne, Torsten, Augustin, och alla dom andra karaktärerna i böckerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej