Du är här: Start / Betyg & recensioner / Där kräftorna sjunger
Betyg & recensioner för

Där kräftorna sjunger (Pocket)

Kundbetyg 4

(305 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Seg och förutsägbar

Karin, 9 september 2021

Jag gillade inte alls denna bok, den var tröttsam, seg och förutsägbar och lite som en "modern" Grottbjörnens folk med en ugn flicka som ska klara sig själv från ung ålder med klarar allt och växer upp till en enastående vacker kvinna... Gäsp...

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Där kräftorna sjunger

Rose-Mari Rostedt, 17 augusti 2021

En av de bästa böckerna jag läst i år. Saknade den när jag läst färdigt den! Köper nu flera så jag kan ge bort.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mästerverk

Lindzy, 11 augusti 2021

En enastående bok som fängslar och berör på ett djupt plan som ingen annan bok någonsin kunnat göra.

Vinnare av årets bok 2020, man förstår varför. Ett måste att läsa!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket, mycket läsvärd!

kene, 4 maj 2021

Den bästa bok jag läst på väldigt länge! Jag kan varmt rekommendera den till mina läsarvänner. En riktig bladvändare-bok som jag inte ville skulle ta slut.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Dålig

Anita Renate Holmgren Lindau, 14 september 2021

Boken börjar ganska bra men blir fånigare och fånigare. Att lägga till lite av "tantsnusk" gör boken än mer fånig, så mitt betyg är att denna bok är rent ut sagt dålig.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tyvärr överreklamerad bok¿

annelina, 1 juli 2021

Mycket långsamt tempo i boken, många detaljer om djur och natur i North Carolina. Huvudpersonen är en flicka som överlever på egen hand i träskmarkerna, men jag som läsare blir tyvärr inte riktigt engagerad i hennes liv. Boken kan säkert tilltala en del, dock inte mig. Jag blev uttråkad när jag läste den.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som sjunger i alla tonlägen

Per Örjan Nordkvist, 26 maj 2022

En välskriven bok som innehåller allt: Spänning, romantik, naturkunskap, lyrik. relationer. En bok som tål att läsas många gånger om....

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Flickbok

Birgit C, Uppsala, 13 april 2022

Gick att läsa, men är nog mer ungdomsbok som skulle passa in bland dom där flickböckerna med röda ryggar. Annars bra lärobok i biologi.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Gripande

Mats Björesund, 12 mars 2022

Denna bok tar tag i ens inre. Välskriven. Kommer att minnas denna bok i många år.
Är skickligt skriven. Gripande historia hur barn uppfostras.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej