Du är här: Start / Betyg & recensioner / Sår
Betyg & recensioner för

Sår (Häftad)

Kundbetyg 5

(12 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra bok

Alicja Julia Bielak, 3 juni 2022

Mycket information och bilder. Bra bok till dig som vill lära och utveckla. Rekommenderar till alla som jobbar med sår. Väldig lärorik bok

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

bra bok

Vanessa, 26 maj 2021

för den som önskar basal kunskap om sår, vad man ska tänka på vid omläggning. rekommenderas! bra även för nyfikna undersköterskor.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekommenderat

Erik Hellberg (Linköping), 16 februari 2021

Jag håller på och avslutar min utbildning till specialistundersköterska och har läst boken vid sidan av utbildningen och är väldigt nöjd med den. Några saker är kunskapsmässigt förbehållna till sjuksköterskor eller läkare men stora delar är väldigt användbara oavsett vilken profession man har. Rekommenderas starkt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För alla sårbehandlare

Maria Plaschke, 9 juni 2019

Denna bok är nödvändig om du vill ge patienter med sår och/eller risk för att få sår så bra behandling som möjligt. Det unika med boken är att den riktar sig till både sjuksköterskor, läkare, undersköterskor mfl och alla får viktig både grundläggande och specialiserad vetskap om sår. Det är en konst att kunna nå ut till en så bred skara och ha budskap till alla i en lärobok. Christina Lindholm har i sina tidigare böcker visat att hon väl mästrar denna uppgift och hon blir bara bättre. Ha boken på din arbetsplats, läs och lär, så får sårpatienterna en bättre livskvalitet och såren läker!

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej