Du är här: Start / Betyg & recensioner / Tio lektioner i matlagning
Betyg & recensioner för

Tio lektioner i matlagning (Häftad)

Kundbetyg 4

(70 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Skönlitterär bok, inte en kokbok

Stig B:son, 12 september 2019

Rubriken ovan säger allt. Jag trodde förstås att jag köpte en kokbok. Ville jag ha en bok om lotta och hennes syn på livet vore det kanske något annat

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa gåbort-presenten!

Fredrik , 12 april 2016

Fantastisk bok! Kul, inspirerande och lärorik! Spännande recept att smaka sig fram med och mycket givande fakta om allt från kött till kryddor!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tio lektioner i matlagning

lena Åker, 28 september 2015

Present till min matintresserade son.. Läste den så fort jag fick chansen och blev positivt överraskad. Mycket underhållande, lärorik, med stor bredd. Köpte ett eget ex och ett till min dotter.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

informativ och hemskt rolig

bitvis skrattar jag högt. Bra tips och Lotta ger nya perspektiv, åtminstone för min matlagning. Goda receptidéer. Jag har infört "LLL" - Lotta Lundgren Lördagar!
Lotta Rules i mitt kök just nu. Annas Kokbok får stå i hyllan tillsvidare...!
:-)
Heja Lotta. Längtar redan efter din nästa utgivning!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket underhållande bok

Kirsi Forsberg, 1 januari 2015

Roligt att läsa Lota Lundgrens tankar kring matlagning. En del av recepten får mig att planera inköp av ingredienser och dra fram kastruller - men långt ifrån alla. Underhållningen i boken består mera av läsvärdheten - i vilken det verkligen inte fattas något.

Rekommenderas!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En genomgående ingrediens, en portion humor

Eva Paalzow, 6 mars 2014

Boken har en hel del nyttiga ingredienser, recept, kunskap om mathållning, mathistoria, redskap i köket och ett sunt förhållningssätt till mat!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Köp!

Sara, 6 februari 2014

Superbra bok. Rolig och välskriven med recept som verkar smått fantastiska. Perfekt för den matintresserade som.inte kan allt ännu. Ingenting för den som vill titta på fina bilder då den helt saknar sådana.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lotta är alltid Lotta!

Kerstin Olofsson, 28 januari 2014

Rolig att läsa - och förstås annorlunda och personlig. Läser den mest som lektyr, inte som kokbok. Inte än i alla fall. Skrattar för mycket för att få ordning på koket.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Matkunskap utan att briljera med fina redskap,...

Wanja, 19 januari 2014

Matkunskap utan att briljera med fina redskap, Kitchenaidprylar, vråldyr spis eller matpornografiska bilder! Jag gillar skarpt tilltalet och synen på mat.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej