Du är här: Start / Betyg & recensioner / Leona. Tärningen är kastad
Betyg & recensioner för

Leona. Tärningen är kastad (Inbunden)

Kundbetyg 4

(40 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Betyg: 4 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 26 juli 2015

(Den här boken var en av dom tretton böcker som jag läste under mina två semesterveckor i Turkiet. Skriver lite kortare och enklare omdömen på dessa böcker, mot vad jag brukar göra på dom recensionsböckerna som jag vanligtvis läser.)

En mycket bra skriven deckare. Gillade verkligen den här boken. Den var inte riktigt som jag trodde från början, och det är alltid kul när det är lite oförutsägbart. Ser verkligen fram emot fler böcker om Leona.

Rekommenderas absolut.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa boken sommaren 2014!

karin ingemarsson, 13 augusti 2014

Denna kriminalhistoria var så spännande...och kuslig och välskriven. Sträckläste den. Författarinnan är även kompis till min dotter med samma namn!! Skriv gärna mer om Leonas fortsatta liv.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sommarens kriminalroman

Skrållan, 23 juli 2014

Detta är verkligen en av sommarens bästa kriminalromaner. Nervkittlande, full av cliffhangers och välskriven! Kul med nåt nytt i denna genre

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Wow!

josefine holsby (Höganäs), 11 augusti 2015

Precis sträckläst denna boken och säger bara "wow"! En annorlunda huvudperson, en väldigt bra historia som fängslar och gör att du bara måste veta slutet. Och vilket slut; nu längtar jag tills nästa bok kommer! Köp och läs!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tärningen är kastad.

Kirsti Holst, 1 maj 2015

Intressant intrig. Uppföljningen är oväntad. Det hände mycket. Kanske var inte allt
riktigt trovärdigt.
Personbeskrivningen var bra och intressant , Jag överraskades i händelseförloppet och det väckte min nyfikenhet under läsningens gång men det blev för mycket av allt och känslokall i vissa beskrivningar.
Underhållande läsning, men gjorde inget djupare intryck på mig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Orealistisk

Annika, 22 oktober 2014

Innan jag beställde boken tyckte jag att den lät spännande. Men när jag väl hade läst en del av boken kändes den orealistisk, jag upplevde inte att boken var trovärdig. Leona var mycket annorlunda, hon hade helt andra värderingar än vad de flesta andra människor har. De vuxnas behandling av den sjuåriga flickan var avskyvärd och känslokall. Även efter att jag hade läst klart boken hade jag samma uppfattning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inte som alla andra

LottaBaa, 18 oktober 2014

Tycker boken var spännande, bra skriven och framför allt inte som alla andra deckare!
Även om jag kunde blir rätt irriterad på Leona ibland....(men det var väl själva poängen att hon inte skulle vara eller tänka som vi flesta andra.)
Ser mycket fram emot fortsättningen,blev verkligen irriterad när boken var slut!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Omskakande läsvärt!

Monan, 9 september 2014

En mycket annorlunda kriminalroman där man får följa en huvudperson som man både älskar och avskyr. Intressant att få ta del av en persons tankar och handlingar som avviker från det vi kallar "normalt". Ser fram mot nästa bok för att få följa Leona vidare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En polis utöver det vanliga

Hobbybibliotekarien, 30 augusti 2014

Rogneby har hittat en egen stil som inte bara är brottsutredning utan även den vanliga människans balansgång i livet, vad kan man göra, hur långt kan man gå och hur djupt kan man sjunka innan bubblan brister och man definitivt hamnar på botten, Leona är bra nära botten då boken slutar och jag undrar igen hur skall detta redas ut?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej