Du är här: Start / Betyg & recensioner / Karriär i ondska
Betyg & recensioner för

Karriär i ondska (Inbunden)

Kundbetyg 4

(14 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Spännande Londonskildring

Lars Gustavsson, 5 januari 2017

Den tredje boken om Cormoran Strike och hans assistent Robin följer de första med en intressant, spännande men något komplicerad intrig. Det blir mycket övervakning och mycket londonvyer i boken, som delvis kan kännas tröttande liksom att skilja de misstänkta gärningsmännen åt. Men jag vänder hela tiden sida efter sida för jag vill se vem som är boven i dramat och att han åker fast.
Och det är väl det som är meningen med en bra bok?

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underhållande och spännande

Justine13, 27 november 2016

Comorran Strike är en mycket bra karaktär, hans bakgrund är intressant och hans metoder att lösa sina uppdrag för Detektivbyrån okonventionella. London då och nu ger ett sceneri som känns äkta och inte, som så många andra, mest övergooglade kartor. Hans sekreterare Robin är också intressant och det känns direkt att vi är i goda händer när berättelsen framskrider. Och det är spännande! Glöm att det är Rowling som skrivit de här böckerna - alla är mycket läsvärda. Det finns inte en skugga av Harry Potter i dom.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tråkig bok

Bo Bergkvist, 20 oktober 2016

Kändes som man läst det förr. Massor av utfyllnadstext. Hon hade inte behövt skriva den här boken för att få lite mera pengar. Hon är väl kanske som Joakim von Anka.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej