Du är här: Start / Betyg & recensioner / Husdjuret
Betyg & recensioner för

Husdjuret (Inbunden)

Kundbetyg 4

(41 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Trist

vivela, 20 oktober 2017

Träffade mig igenom boken, som var väldigt tjatig och hade ett långsamt tempo. Övertydliga beskrivningar av människor och platser. Mycket upprepningar. Och varför skrivs alla huvudpersoner i jagform? Mycket irriterande! En stjärna extra för den oväntade twisten i slutet av boken, som f.ö. inte bjöd på några större överraskningar. Tyckte om böckerna hon skrev ihop med sin syster, men på egen hand har det gått utför. Tycker detta var den sämsta boken av Camilla Grebe

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Betyg: 5 av 5.

Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 14 oktober 2017

För nästan två år sedan så läste jag boken Älskaren från huvudkontoret, som var den första boken som Camilla Grebe skrev helt själv. Och jag tyckte att den var mycket, mycket bra. Länken går till min recension av boken.

Camilla har även skrivit fem böcker, i genren psykologiska thrillers, tillsammans med sin syster, Åsa Träff, om psykologen Siri Bergman. Alla fem är mycket, mycket bra, och här är en länk till min recension av den femte och senaste boken i serien, Eld och djupa vatten. Finns även länkar till mina recensioner av dom tidigare böckerna i det inlägget.

Dessutom har Camilla skrivit en trilogi, i genren spionthriller, tillsammans med Paul Leander-Engström. Dom böckerna är också mycket bra, och här är en länk till den tredje och sista boken i serien, Den sovande spionen. Finns även i det inlägget länkar till tidigare böcker.

Alla dessa böcker är mycket bra. Men om spionthrillertrilogin är på betyg... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej