Du är här: Start / Betyg & recensioner / Vart är du på väg och vill du dit?
Betyg & recensioner för

Vart är du på väg och vill du dit? (Inbunden)

Kundbetyg 4

(13 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra självhjälp bok

Colomba, 22 april 2019

Att leda sig själv, sina barn, sin kärlek, andra. Om optimism och om « lagom ».

Mycket trevlig bok i sin genre.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tänkvärt

Clara Andersson, 20 april 2017

Många kloka tänkvärda citat som verkligen får en och stanna upp och fundera på omvärlden och varför vi agerar på ett visst sätt mot andra och mot sig själv

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lära för livet på ett tänkvärt sätt.

Stig Andersson, 26 oktober 2016

Mycket tänkvärd bok om livet på vad Christer kallar sunt bond förnuft. Om familjen, jobbet, privatlivet, barnen m.m. Bra sammanfattande meningar av de olika avsnitten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boktiteln "Vart är du på väg och vill du dit?" är...

Beatrijs, 20 maj 2013

Boktiteln "Vart är du på väg och vill du dit?" är mycket läsvärd för den som vill försöka förstå sig själv och kanske även andra. Detta är stå-upkomik på hög nivå, men allvaret finns hela tiden just bakom hörnet. Emellanåt kan berättelser ur Olssons privata liv kännas lite väl utlämnande, men det är även de som gör att också yngre och kanske ovana läsare finner en bok om personlig utveckling både läsvärd och spännande.
En perfekt present till den lite äldre tonåringen, likaväl som till den äkta mannen, som kanske kan göra vardagen lite smidigare och tankarna lite klarare.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Livskunskap

Lasse, 19 januari 2010

Har med stor glädje läst Christers bok. Det är flera saker jag gillar med boken. Att jag kan läsa boken som förälder, chef, make, man osv är ett stort plus. Boken spänner över livets olika skeden och det är oerhört nyttigt att bli påmind om de självklara sakerna som Christer berör. Saker jag vet att jag borde göra men inte gör. Tycker att Christer på ett tydligt och pedagogiskt sätt blandar sunt förnuft med vetenskap. Jag har använt tankarna och ideerna i boken både professionellt och privat. I mitt tycke är detta den bästa boken om personlig utveckling på väldigt, väldigt länge. Rekommenderar den starkt.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vart är Christer Olsson på väg?

Chia, 20 september 2009

Den här boken är skriven så att man tycker sig befinna sig på en föreläsning av Christer Olsson. Han talar kring kapitlens tema i ganska vida rörelser och man undrar ibland vart han är på väg. Många gånger drar han till med generaliseringar - men står för det och ber läsaren följa med i tankegången i alla fall.
Jag vet inte riktigt vem han ser som läsaren, men det är inga direkta nyheter han levererar utan mera levnadsvisdomar från någon som provat att gå en del av livets stigar. Och det kan ju vara trivsamt. Varje kapitel avslutas med en sammanfattning.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Nja. författaren brister i vetenskapliga resonemang...

Sebastian Lindqvist (Stockholm), 23 april 2013

Nja. författaren brister i vetenskapliga resonemang och jag tycker innehållet upprepas och stundtals är det bara pladder. Inget för den som vill ha inspiration eller hjälp "på riktigt".

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej