Du är här: Start / Betyg & recensioner / Medicin 1 och 2
Betyg & recensioner för

Medicin 1 och 2 (Inbunden)

Kundbetyg 4

(94 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Bra bok

Maria Ahlvar, 25 oktober 2017

Tydlig bok med bra upplägg. Lättläst och lagom med bilder. Bra innehåll och tydliga rubriker. Fin och bra bok helt enkelt !

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra bok!

Marcelle, 8 december 2016

Det här boken har mer detaljer och förklaringar än Medicin 1 boken. Mycket bättre för att kunna förstå mer om den anatomiska läran och medicinen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lättfattligt och enkelt

Eva Guillen, 7 augusti 2014

De är en bok som går djupare på sociala problem som medicin kan förstås på.

Det tycker jag är bra. Faktan är välfattlig och väluppbyggd/pedagogiskt så att man förstår enkelt det basala problemen med medicin, det tycker jag är jätte bra.

Jag kommer bara tenta av min medicin kurs. Så för mig är den här förenklade version av medicin väldigt bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra medicinbok, utförlig och bra bilder. man...

Elle-Maret, 11 december 2013

Mycket bra medicinbok, utförlig och bra bilder. man förstår lätt. Läser man medicin 1 slipper man köpa en till bok om man vill fortsätta läsa medcin 2.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En mycket bra bok som har fått herdersplats i...

Jessica Therese Johansson, 18 november 2013

En mycket bra bok som har fått herdersplats i bokhyllan. Används ofta även efter studiernas slut. Bra information och fakta som är lätt att förstå. Innehållet är bra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tycker boken är utformad på ett mycket bra sätt....

Krusse88, 7 november 2013

Jag tycker boken är utformad på ett mycket bra sätt. Den är lättförstådd i dess upplägg, vilket är skönt! Rekommenderar boken.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Synd att man inte såg vilket som tillhörde medicin 1...

Angelica Löf, 30 oktober 2013

Synd att man inte såg vilket som tillhörde medicin 1 och vilket som hörde till medicin 2 utan man fick slå. Annars är det en bra bok!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken förklarar på ett pedagogiskt och mycket bra sätt...

Lisa J, 9 oktober 2013

Boken förklarar på ett pedagogiskt och mycket bra sätt hur kroppen fungerar, olika sjukdomar etc. Lätt att förstå och ta till sig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den är en väldigt bra komplement till min anatomibok....

Emelie Liimatainen, 9 oktober 2013

Den är en väldigt bra komplement till min anatomibok. Den innehåller inte så mycket latin som jag behöver, men den förklarar olika saker på ett lättare sätt än anatomiboken. Supernöjd!!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej