Du är här: Start / Betyg & recensioner / Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten

Självcentrerad

Lisa, 13 augusti 2018

Nej detta var inget för mig. Saknade matnyttiga råd. Kändes inte som att den gav en trovärdig eller djup bild av något. En massa resor, självförverkligande för någon med pengar. Detta var mer en självbiografi som inte alls fångade mig. Och temat föll platt.

5 av 5 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En liten bok med mycket innehåll

Disco (Sundbyberg), 9 maj 2018

Intressant bok som får en att tänka . Gillade formatet på boken och att kapitlarna hade olika färger. Bra tips och råd. Vissa saker känner man igen. Det enda nackdelen var att nästan alla recept innehöll chili eller spenat ,hade gärna sett recept för oss som inte kan äta så starka saker. En hel del recept men undrar om grillning hör till ett hälsosamt livstil.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspiration

Eva Maria Smith, 29 januari 2018

Jag blev så taggad av vad Maria skrivit så jag började genast med hennes råd och rekommenderat den till alla jag pratar med , den bästa boken i ämnet.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rekomenderas!

MARIA, 24 januari 2018

Sträckläste denna.
Gillar hur hon fokuserar på helheten, att man kan göra många små förändringar inom olika områden, för att må bra, bättre!
Hur hon får ihop alla olika delar till en helhet.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra Bok till fullt friska

Bengt Nilsson, 8 mars 2018

Boken är väl genomarbetad och får största förtroende och respekt för detta.Många bra tips för personer som vill undvika att utsätta sig för inflammatorisk livsstil med övervikt pga. felaktig matkonsumering. Inga direkta förbud bara påbud om vad som är bättre bl.a. i lista om vad författaren själv undviker. Skulle kunna vara en 5-fempoängare dvs. 5 stjärnor.

Men som vanligt brister recepten för de som har allergier t.ex. korsallergier med olika nötter , mandel och mandelmjöl samt vallmofrö och andra olika växtfrön, även fisk och skaldjursallergiker sägs det inget om. Ät mycket lax det är rena omega 3 bombenär det som framgår. Gluten i bröd är inflammatoriskt enligt författaren och bör bytas ut mot riskakor? Hoppsan läste något om att riskakor innehöll för mycket arsenik pga. var och hur riset odlades? Varför man skulle begränsa sitt riskaka ätande.

Lite om Kyckling i receptet och lite om lax som omega tre bomb annars... Läs hela recensionen

3 av 4 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Tankeväckande

Mary, 2 juni 2018

Man får en känsla av att det kanske inte är så svårt att ändra sina matvanor ändå, hon klarade det och är en vanlig människa i 50 års åldern. Nåja med lite mer hjälp än vi vanliga dödliga, men det ger hopp om att lyckas ganska bra. Hon är ingen jätte hälsofreak och då blir det mer trovärdigt. man tar till sig det man själv kan åstadkomma i små mängder i taget. Bra bok, väcker tankar.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt intressant

Pernilla , 19 februari 2018

En väldigt intressant och inspirerande bok. Man får till sig så mycket som man kan använda i sitt eget liv.
Mycket trovärdigt.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket intressant och motiverande

Sara , 12 februari 2018

Sträckläste denna bok under en dag. Jag har lagt om min kost och mår redan efter 4 veckor väldigt mycket bättre.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Välskrivet med vetenskaplig förankring

Per Olsson, 6 februari 2018

Välskriven bok, vad som funkar i verkligheten och ur ett vetenskapligt perspektiv. Extra kul att författaren testar grejerna på sig själv!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej