Du är här: Start / Betyg & recensioner / Husmanskonst
Betyg & recensioner för

Husmanskonst (Inbunden)

Kundbetyg 5

(26 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Mycket bra kokbok med vackra bilder! Inspirerande! Av...

Åsa D, 31 maj 2013

Mycket bra kokbok med vackra bilder! Inspirerande!
Av de recept vi hitills testat har maten blivit fantastiskt god!
Rekommenderas verkligen. Har även införskaffat flera av Mannerströms övriga kok- och bakböcker och dessa håller samma höga standard!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Amatörkock

Stenis från Jonstorp, 1 december 2008

Jag har gått igenom det mesta i denna bok och jag tror inte jag har misslyckats en gång tack vare Leifs mycket fina vägledning.Denna bok kan användas av vem som helst som har tummen mitt i handen när det gäller matlagning. Hoppas att han ger ut fler böcker av detta slag, tack. Leif du är en pärla

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Älskar denna kokbok!

Millis, 26 augusti 2008

Jag tycker Mannerströms "Husmanskost" är den perfekta kokboken, åtminstone för mig som hobbykock som älskar vällagad husmanskost. Jag tycker inte att han gjort det för trendigt utan tycker tvärtom att han i mångt och mycket hållit sig till det ganska traditionella, vilket jag gillar. Hade letat länge efter en bra kokbok om just husmanskost när jag av en slump sprang på denna i slutet av året bokrea i början/mitten av mars och lyckades slumpa hem den för halva reapriset, dvs 79 kr! I mitt tycke ett av de bästa klippen jag gjort under året som gått :-)

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Småtrevligt men...

Helena, 17 januari 2007

Leif Mannerströms bok är trevlig. Som läsare blir man emellertid lite lurad. Mannerström proklamerar att man skall låta "trendnissarna strimla fläskläggen till pastan" eller något liknande. Upplever att det är lite det som Mannerström gör själv. Istället för att låta maten tala så blir rätterna väl krussidulliga i sina utförande och med viss trendtwist. Sedan de personliga berättelserna visserligen trevliga, men det borde vara mer djup och mer hjärta i dem. För de som letar efter husmanskost kan jag hellre rekommendera Karin Chädströms "Kallskänkans kokbok" och Nils-Emil Ahlins kokböcker. Fantastiska recept såväl som personliga berättelser!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

UNDERBAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lisa, 9 januari 2007

Vilken fantastisk fin OCH användbar kokbok. Min sambo som är kock sedan 20 år tillbaka, fick den i farsdags present och är helt lyrisk över den. För Er som uppskattar och/eller är nyfikna på svensk husmanskost är det här en SUPER BOK. En garanterat uppskattad present till sig själv eller en god vän.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej