Du är här: Start / Betyg & recensioner / Akupressur : för nybörjare och professionella
Betyg & recensioner för

Akupressur : för nybörjare och professionella (Inbunden)

Kundbetyg 3

(3 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Boken vänder sig definitivt mer till professionella än...

Kerstin, 1 augusti 2013

Boken vänder sig definitivt mer till professionella än till nybörjare. Allt handlar om att man utför behandlingen på någon annan. Ingenting om att man kan göra detta på sig själv. Själklart kan man hitta en del som går att använda på sig själv men det är ingen lättillgänglig bok anser jag.
Jag har en mycket gammal bok i stort format av Hugo Nielsen, enligt omslaget Nordens ledande zonterapeut, som trycktes1982 av Allers förlag i Helsingborg. En sk MåBra bok.
Stora, mycket tydliga bilder och lättförstålig text. Jag tänkte att det har väl kommit en hel del nya ideér på de här åren så därför köpte jag den här boken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

God information om sånt som i regel ofta saknas

Self healer, 8 juli 2017

Definitivt mer för den insatta än för nybörjare, men som nybörjare kan man väl dra nytta av det mesta i övrigt. Lite ostrukturerad och ojämn (en dödssynd vid bokutgivelse kan synas), men den ger god info om båda den andliga och emotionella aspekten vid akupressurbehandling för den som tål lite ostruktur! Med andlig menas tex, egenskapen "mod", som är omtalat på sidan om gallblåsemeridianen. Andligt är av vad jag förstår grundläggande egenskaper och tendenser, det som i sin tur ger upphov till det emotionella.
Boken ger en god känsla och är värd att ha i bokhyllan. Har bra illustrationer.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej