Du är här: Start / Betyg & recensioner / Rutiga kokboken : grundkokboken för stora och små hushåll - över 1500 recept

Bra grundkokbok

Eva-May Melander, 3 juli 2017

Det är denna kokbok som då och då kommer ut i ny upplaga. Den är bra. Man slipper mycket om det onödiga trams som alla dessa recept på nätet och i tidningar är fulla av. Den är saklig och enkel och har bra beskrivning av beredningen. Jag brukar ge den till ungdomar som flyttar hemifrån som en första hjälp att lära sig laga mat i eget hushåll. Min enda invändning är att den moraliserande präktigheten lite här och där liksom kantrar över i en uppfostrande attityd som finns lite här och där.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

nöjd

nöjd kund , 2 januari 2015

Boken var bra. Grundläggande och väldigt förståelig. Värd sitt pris och man behöver inte vara en mästerkock för att använda den. Innehåller tekniker, varor namn, olika ostar att läsa om osv. Super nöjd!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rutiga kokboken

Mimmi (Norrköping), 24 september 2014

En kokbok som innehåller det mesta med över 1500 recept, finns även ett register för glutenfria alternativ, enkelt att hitta och lätt att följa.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra standard. Funkar för nybörjare o bättre begåvade...

Bra standard. Funkar för nybörjare o bättre begåvade mästerkockar. Själv misslyckades jag med tevatten men nu ska jag laga nobelmiddagen 2014.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Otroligt bra som grund- och vardags- och...

Kokbokssamlerskan, 3 juli 2013

Otroligt bra som grund- och vardags- och uppslagskokbok både till den vane och ovane. Många recept är enkla och av den typ som det faktiskt blir av att man gör, även som fattig student, men många festligare recept finns också med. Det finns en bra skala av recept från billigare än nudlar till lyx

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En nödvändig handbok för alla som skall flytta...

Ingrid Andersson, 24 juni 2013

En nödvändig handbok för alla som skall flytta hemifrån! Här finns all hjälp att få. Lätt och förståeligt skrivet även för en nybörjare!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra och bred kokbok med ett bra upplägg. Kommer...

Anna Petersson, 29 maj 2013

Mycket bra och bred kokbok med ett bra upplägg. Kommer ha mycket nytta av den nu när jag ska flytta hemifrån

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppenkokbok för både novisen och den som har stått...

Maria , 24 april 2013

Toppenkokbok för både novisen och den som har stått flera timmar vid spisen. Recepten är enkla och steg för steg gör allt lätt att förstå. Har Rutiga kokboken själv samt att jag nu har köpt en egen till 21-årige sonen som ringde och ville ha recept på pannkakor. Det receptet samt MYCKET annat finns med!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För alla tillfällen

Jacob Almquist, 15 april 2012

Rutiga kokboken är en grundkokbok som innehåller det mesta man behöver veta om matlagning. Alltifrån hur man kokar ett ägg till hur man tillagar en festmåltid. Dessutom så innehåller boken sektioner om smalmat, barnmat och vegetarisk kost. Ja, den här boken har egentligen allt och man skulle säkert kunna klara sig ett helt liv med bara den här bokens ca 1500 recept. Även Bonniers förlag och Kooperativa förbundet ger ut sina egna grundkokböcker, men det jag verkligen uppskattar med just Rutiga Kokboken är att den innehåller så många enkla recept.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej