Du är här: Start / Betyg & recensioner / LCHF på mitt sätt : 100 recept med nästan inga kolhydrater
Betyg & recensioner för

LCHF på mitt sätt : 100 recept med nästan inga kolhydrater (Inbunden)

Kundbetyg 3

(74 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Eftersom jag räknade flera recept konstaterade jag att...

Lisa G-G, 1 maj 2013

Eftersom jag räknade flera recept konstaterade jag att det fanns fler kolhydrater än vad som sägs. T. ex. på sidan 37, "Våfflor utan KH". Jag räknade att man har för hela mängden 28 g KH. Det betyder nästan 5 g KH. När man äter efter Sten Sture Skaldemanns programmer då måste man akta på KH.
Man kan inte säga "utan kolhydrater" om man ändå hittar det.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Kunskapsluckor

Anne N, 22 december 2011

Bra och fin bok. Men författaren kan för lite fortfarande. Tex heter ett recept "våfflor utan kolhydrater". Våfflorna innehåller 400 gram mixade mandlar så naturligtvis blir det en massa kolhydrater. En musli innehåller 3 dl bovete och jag vill minnas att just bovete innhåller rätt mycket kolhydrater, tror ca 70-75 gram per 100 gram. Överlag är recepten för fettsnåla, så man kan ju reglera detta själv.

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lite för "ostrikt" LCHF, synd för annars är det en...

Gunilla, 29 juli 2013

Lite för "ostrikt" LCHF, synd för annars är det en mycket trevlig ansats men jag förstår att det inte är lätt att hitta balans.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För lite fett!!

Karin, 18 januari 2011

På många sätt en trevlig bok med inspirerande recept. Men - de innehåller alldeles för lite fett och ibland väl mycket kolhydrater. Man bör i de flesta recept öka på fettinnehållet rätt rejält.
Vill man ha en bok om "riktig" LCHF-kost, och framförallt om man är nybörjare, så rekommenderar jag att man väljer någon av de andra böcker som finns på svenska!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bra, med vettiga recept och ingredienser som inte är...

Margot Sandahl, 25 november 2013

Bra, med vettiga recept och ingredienser som inte är för svåra att få tag i även i en liten stad. Tackar särskilt för lite godisrecept i slutet. Däremot var förordet i första boken av stort värde och kunde gott ha upprepats här.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättefina recept som jag återvänder till även när jag...

Pauline G. Nilsson, 26 april 2013

Jättefina recept som jag återvänder till även när jag inte strikt går efter LCHF, de är så goda att det inte märks att kolhydraterna saknas. Vill man kan man ju alltid lägga till något vid sidan ändå.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande

anna83, 1 november 2011

En kokbok med mycket inspiration, både vanliga och lite ovanligare rätter. Någon rätt innehöll lite lite fett eller lite mycket kolhydrater men det kan man ju lätt byta ut själv om man har lite grundkunskaper om kosten.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jättebra

Larra, 14 augusti 2011

Jag har lagat mat från denna bok i sommar och har blivit jättepopulär här hemma, lättlagade och goda recept.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vanlig mat utan kolhydrater

Maria, 15 februari 2011

Jag köpte Ulrikas bok som min första LCHF-bok och tyckte den var ok från början. Men nu har jag bläddrat i massa andra LCHF-böcker och tycker inte att den är lika bra. Det är i princip vanlig mat fast man bara struntat i potatisen, riset, eller pastan.
Kött med sås liksom, det kan man ju göra ändå. Jag vill ha rätter som är mera kompletta och där det finns bra motsvarigheter till bröd.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej