Du är här: Start / Betyg & recensioner / The Secret : magin
Betyg & recensioner för

The Secret : magin (Häftad)

Kundbetyg 5

(52 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Fantastisk bok

Kristina, 11 april 2018

Tänk att världen kan förändra sig så när jag börjar säga tack, skriva tack och tänka tack för allt jag har, allt jag kan, allt jag får och har fått, allt jag numera lägger märke till. Det blir liksom en helomvändning av både mig själv och min omvärld. Väl värt att prova!

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Magisk!

Anna , 4 januari 2016

Har inte hunnit läsa hela ännu, men det jag läst är så himla bra! Har börjat följa de 28 stegen och magin började direkt! Skulle hitta en magisk sten och där ligger den på fönsterkarmen i tvättstugan!!!

2 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jätte bra övningar i boken!

Jessica Liu, 29 oktober 2015

Att förändra ödet är ju att förändra vår attityd. Och allt detta börjar med tacksamhet! Öva varje dag så ser du hur mycket glädje livet kan innehålla.

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som inspirerar till ett positivare liv. Att...

Jaana Maria Fredriksson, 21 oktober 2013

En bok som inspirerar till ett positivare liv. Att lära sig tänka på ett annat sätt än vad man gjort innan!!

1 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar

Annika Larsson, 19 januari 2021

En härlig bok som får en att tänka på ett helt annat sätt. Rekommenderar den mycket starkt. Med tankar utför vi magi

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Läs inte smörjan

Alex, 24 december 2020

Det här är dravel från början till slut.
Ändra sitt liv bara genom att tänka "rätt"?
Ok.
Säg det till kvinnorna i Sudan.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En bok som ger lyckoupplevelser

Helena, 24 april 2019

Om man följer bokens 28-dagars program händer någonting dramatiskt med ens upplevelse av lycka. Att göra övningarna i denna bok skulle förmodligen kunna ersätta många recept på "lyckopiller" utskrivna av läkare. En bok som borde ingå i undervisningen i alla skolor i Sverige!

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket tänkvärd och givande med väldigt bra tips på...

Lars Stefan Nilsson, 14 oktober 2013

Mycket tänkvärd och givande med väldigt bra tips på att kunna förändra sitt tänkande och sin livssituation.
Kan även rekommendera The Secret: Hemligheten.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej