Du är här: Start / Betyg & recensioner / Härligt stickat
Betyg & recensioner för

Härligt stickat (Inbunden)

Kundbetyg 4

(46 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Inspirerande bok om stickning.

Lisbeth Irene Helin, 22 februari 2016

Härligt Stickat innehåller modeller som jag vill sticka direkt. Lagom svåra för mig som inte har stickat på några år.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Så många vackra plagg

Kjerstin, 16 mars 2015

I den här boken får man verkligen mycket att välja på. Många fantastiska koftor, men även torgvantar mössor och halsvärmare hittar man här. Läcker design, och det lilla extra. Skaparglädje av stora mått!

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken är inspirerande men vissa garner går ej att få...

Ann-Berit Norrman, 21 oktober 2013

Boken är inspirerande men vissa garner går ej att få tag på i Sverige och det är ju ett minus.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Boken Härligt stickat

Åsa Gunilla Almquist (Helsingborg), 4 maj 2016

Fina och roliga mönster som jag kommer att ha mycket nytta av. Trevliga bilder och mycket inspirerande. Kan verkligen rekommendera den!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Åh!

anne-louise holmberg, 31 mars 2016

Jättehärligt och underbara beskrivningar, med fina bilder på de stickade plaggen! Fantastiskt vackra! Ska göra ponchon på framsidan! Beskrivningarna är lättförståeliga men man ska nog ha stickat ett tag innan man prövar dem!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Rubriken på boken säger allt!

Medlem i Stickkafé, 29 mars 2016

Har tidigare lånat boken på biblioteket, men när den nu fanns på rean passade jag på. Härlig att bara bläddra i och mönstren gör ju att man bara måste sticka modellerna.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jag tycker att boktiteln sa: Köp mig!

Britt-Marie Lundkvist, 18 mars 2016

En underbar bok! Bara att bläddra i den gör mig glad. Det är så många modeller med både stil och elegans. Lite annorlunda än man är van att se. Någonting för alla som har stickvana och vill ha något annat än "rakt upp-och ner", med raka ärmar . Jag bara Älskar min nya stickbok och de ideer den gett mig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspiration

Emma Johansson, 12 augusti 2014

Mycket inspirerande bok, jag vill sticka alla koftor.
Jag hade gärna sett någon mer enkelstickad kofta. Men ändå, jag är mycket nöjd.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Verkligen härligt stickat

Evbisan, 24 mars 2014

Mycket roliga och annorlunda mönster, samt att man bara vill börja på ngt nytt. Man kan ersätta garnerna med andra och få hjälp av en duktig personal i garnaffärerna. Ett nöje att bara sitta och bläddra i boken

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej