Du är här: Start / Betyg & recensioner / Det godaste jag vet!
Betyg & recensioner för

Det godaste jag vet! (Inbunden)

Kundbetyg 5

(38 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Missar i korrekturläsningen

Göran Stafrin, 29 mars 2017

Inspirerande och trevlig bok. Tyvärr verkar korrekturläsningen ha gått lite för fort. I receptet på langos saknas t.ex. uppgift om hur mycket vetemjöl som ingår. För övrigt välskriven och intressant med många recept som verkar lockande.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sann inspiration

Joachim dagerot, 19 januari 2016

Den här boken sträckläste jag som en bättre deckarroman när jag fick hem den.

Sedan dess kommer jag på mig själv att ofta ta fram den, sätta mig i soffan med ett glas vin eller en kopp thé och bläddra på måfå. Lisa skriver alltid underfundigt, personligt och med stor kunskap, ett sant nöje.

En av mina favoritböcker som gett och kommer ge mig stor inspiration även om den sällan ligger framme under matlagningen.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Spännande kokbok med en kunnig författare

Aidaho, 27 april 2015

Har testat flera recept med gott resultat, älskar formen och Lisas penna! Hon är otroligt kunnig och man känner sig trygg i hennes händer.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mest för matnördar

evalena, 6 februari 2015

Hade stora förväntningar sen tidigare, då Lisa F-W skriver intressant och djuplodande om mat och matlagning i olika sammanhang (Äkta mat bl a). Men den här gången blev jag faktiskt besviken, många recept kändes lite för udda, i alla fall för min smak.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Användbar kokbok

Ekku, 22 augusti 2016

Testade boken först hos en bekant. Upptäckte många bra recept, trevlig text. Bra vardags recept tex "finska nationalrätten". Denna bok kommer jag använda ofta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Det godaste

Biggo, 1 augusti 2016

Lisa F W är en pärla!
Stor stor kunskap + pedagodisk humor + snärtig stil!
Denna bok liksom alla tidigare av
Lisa F W rekomenderas varmt!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

väldigt stimulerande och salivdrivande

Boel Gehlin, 2 december 2014

En underbar bok. Pedagogiskt upplagd, väldigt inspirerande och ger omedelbar lust till spis och ugn.
Lisa Förare Winbladh är vår nya moderna Pernilla Thunberg korsad med Thore Wretman.
Hon förklarar varför smaker utvecklas, både det lyckade och misslyckade, samtidigt är hon ödmjuk nog att erkänna att alla har olika preferenser. Ännu har jag inte hunnit pröva något recept ur denna nya bok men flera gånger hennes underbara linssoppa ur den förra.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En annorlunda kokbok som inspirerar

Monica , 3 november 2014

Det godaste jag vet, innehåller massor av tänkvärda nya (för mig) ideer och kombinationer.
Slår upp en sida på måfå och bara njuter av text, bild och komposition : )

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar!

Viveca, 1 november 2014

Vackra bilder, fantastiskt välskriven, underhållande, lärorik och recept som man vill prova nu meddetsamma! Det här är en sådan där kokbok som man kan sitta i fåtöljen och läsas bara för läsningens skull, och samtidigt ger allt stöd som behövs när man ska ge sig på recepten i köket, och handla ingredienserna i affären.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej