Du är här: Start / Betyg & recensioner / Stora boken om att skaffa och leva med hund : modern träning, beteende och psykologi

Jättebra bok med mycket fakta och goda råd. Jag har...

sonja almroth, 15 november 2013

Jättebra bok med mycket fakta och goda råd. Jag har haft hund men det är alltid lika svårt varje gång man har en valp kändes tryggt att ta till sig alla råd.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fyller alla behov!

Ingrid W, 19 maj 2015

Den här boken omfattar verkligen allt en hundägare behöver. D v s om man som författarna vill gå den mjukare linjen - de som förespråkar mer militanta metoder i hundfostran lär inte uppskatta den...

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En toppenbok för den som önskar hundar!

Eva-Maria Sandberg Larsson, 3 januari 2015

Åsa och Anders har båda verkligen goda råd. Jag som är femton år, drömmer om att en dag föda upp Siberian Huskys! Denna bok har flugit in i mitt hjärta, och är fantastisk från början till slut! Vissa saker visste jag redan från förr, som stod i boken, men jag lärde mig ny kunskap också! Toppenbok! Värd betyget!

För den som älskar hundar!

"Jag har träffat huskys många gånger, och min instinkt säger att va lungn så är hunden det med. Och sätt dig på huk för att komma på hundens nivå om den är rädd, tro mig, det funkar. Den kommer till och med till mig, utan att jag ens lockar på den! Jag har bra hand med djur!" Inte från boken, detta har jag genomgått och skrivit själv!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mycket bra bok som tar upp hundträning som är baserad...

Johanna, 12 november 2013

Mycket bra bok som tar upp hundträning som är baserad på forskning inom etologi och inte personligt tyckande. Den lär ut ett mjukt och respektfullt sätt att träna och leva med hundar.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej