Du är här: Start / Betyg & recensioner / Yoga : ett livsval
Betyg & recensioner för

Yoga : ett livsval (Inbunden)

Kundbetyg 5

(56 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Underbar bok om yoga, livsval

Katarina Lundkvist, 27 december 2013

Underbart inspirerande bok om Yoga. Malin berättar om sina egna upplevelser, man får följa henne runt i världen på hennes yogaresor. För mig som ny yogautövare är det här en jättebra bok som förklarar, inspirerar, jag vill bara läsa och lära mig mer, öva mer. Stort plus för alla vackra bilder.

5 av 6 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Underbar!!!!!

Veronica Holm, 6 juni 2014

Fantastisk bok med fantastiska bilder! Fina berättelser från Malins möten med människor, beskrivning av asanas (yogapositioner) och yogans filosofi. KÖP!

2 av 2 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Vacker och välskriven.

Lejondrake, 22 juni 2016

Inte endast vackra bilder. Går på ett ödmjukt och pedagogiskt vis igenom yogans åtta grenar samt hur man på bästa sätt lever efter dem.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ett livsval - på riktigt

Nina, 29 mars 2016

Boken ger en mycket tydlig insikt om att yoga handlar om så mycket mer är bara asanas. Malin har en ödmjuk inställning som är fantastisk. Lärorikt att läsa om vad som är grundläggande i yoga, det missas ofta i många böcker där asanas är det viktigaste. Rekommenderar varmt boken till alla som på något sätt kommer i kontakt med yoga.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk Yoga bok

Sara, 1 april 2014

Detta var min första Yoga bok, som jag läste och därför kommer mina förväntningara att vara super höga, för detta var en underbar bok. Malins resa förklarade hon lätt och ärligt, men även bakgrund till Yogan på ett enklet sätt. Bilderna gjorde en perfekt bok, perfekt. Boken fick mig att vilja läsa mer av henne och även en gång få vara med på ett av hennes Yoga pass. Absolut att rekommendera, anting till sig själv eller en fin gåva, till någon som behöver harmoni i sitt liv.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Sinnlig!

teskorpan, 28 januari 2014

Fantastiskt vackra bilder!
Ovanligt upplägg och kapitelindelning som funkar,
lite svårläst skrivstilstypsnitt ibland.

Ger makten till läsaren, tänk och utgå ifrån dig själv,
ifrågasätt det du läser.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Inspirerande bok på alla sätt. Malins text och...

Annette Holst Hansson, 19 januari 2014

Inspirerande bok på alla sätt. Malins text och Katarinas vackra bilder tilltalar både hjärtat och hjärnan. En bok att ta fram och läsa när man behöver inspiration och hjälp på vägen, för att komma djupare in i yogans värld men också för att må bättre och lära känna sig själv och som Malin skriver ofta; Inte döma sig själv så hårt. Att följa Malins resa i livet med yogan som vägvisare och brobyggare gör att man växer i tanken som människa.
Underbar bok!.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Har inte hunnit läsa den ännu, men bilderna räcker att...

Solveig Carina Nordlund, 17 januari 2014

Har inte hunnit läsa den ännu, men bilderna räcker att titta på så länge. Jag bara längtar att få ta tag i den. Läsa göra yoga och njuta av allt vad det innebär.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

En fantastisk bok med vackra bilder och djupt...

Elin , 17 januari 2014

En fantastisk bok med vackra bilder och djupt innehåll. Malin beskriver på ett bra sätt Yogans grunder. Det är en enkel bok att läsa, men jag får så mycket ut ur den. Jag tycker det är så fint att hitta en bok där yogans helhet beskrivs. Meditationen, andningen, avslappningen. Den handlar verkligen om yoga som livsval.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den här boken ger mig verkligen inspiration & kraft...

Agneta Lindén Pettersen, 17 januari 2014

Den här boken ger mig verkligen inspiration & kraft att fortsätta med det livsval jag har gjort inom Ayurveda & Yoga! Den är så vacker, både bildligt & skriftligt! En bok att läsa & titta i, om & om igen!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej