Du är här: Start / Betyg & recensioner / Karatemumien
Betyg & recensioner för

Karatemumien (Inbunden)

Kundbetyg 5

(3 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Spännande och rolig

Ann-Louise Elizabeth Vigortsson (Jönköping), 6 juli 2019

Inköpt som present till en läsglad 9-åring som slukade den på någon dag. Spännande, kul och hade nog det mesta.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lockar till läsning!

Barnboksfamiljen, 14 mars 2019

Vi har läst igenom hela serien "Monster Monster".

Något jag uppskattar med serien är att det så genomgående riktar sig till just BARNEN och vill väcka deras läslust. Detta är inga böcker som kommer få augustnomineringar men det är ändå böcker som redan vid sina fantastiska omslagsillustrationer lockar barn till läsning. Även inne i böckerna finns illustrationer som håller läslusten vid liv - tyvärr inte i färg. Men fortfarande fina!

Huvudkaraktärerna i serien är fem stycken kreativa barn som flertalet är extra duktiga på något. T.ex rita, måla, skriva.
Serien tar sin början vid ett blixtnedslag, som på ett magiskt vis förvandlar barnen och deras saker - men tyvärr också lärare Engelbrekts projektor.
Barnen får var och en olika förmågor som här ihop med deras individuella prylar.
Men projektorn skapar nya slags monster som är kombinerade av olika mardrömsmonster i barnens ögon. I första boken får vi f... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bokserie för alla bokslukande monsterälskare!

Gullis lästips, 14 december 2018

Monster Monster - serien är fartfyllda, spännande och roliga kapitelböcker för alla monsterälskande och hungriga bokslukare.

Det är en småskrämmande bokserie som är fyllda med nervkittlande action, magi och humor. Här får vi läsa om spännande och fartfyllda äventyr när fem kreativa barn använder sina olika annorlunda men coola superkrafter när det fajtas mot olika mardrömsliknande monster.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej