Du är här: Start / Betyg & recensioner / Varulvsvätten
Betyg & recensioner för

Varulvsvätten (Kartonnage)

Kundbetyg 5

(3 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Spännande

Ann-Louise Elizabeth Vigortsson (Jönköping), 6 juli 2019

Köpt till sonen som är en läsglad 9-åring. Spännande och gott betyg :) Han beskrev glatt vad som hänt för övriga i familjen.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

För alla monsterälskare!

Gullis lästips, 24 juni 2019

Återigen har den magiska gamla filmprojektorn och barnens olika mardrömmar lyckats skapa läskiga och mystiska monster, de ena konstigare en den andra. Då de inte är helt vanliga monster utan en blandning av två sorters monster. Alltså mer farligare och ännu läskigare. Men med mycket samarbete och med hjälp av de fem vännernas olika kreativa superförmågor lyckas de på olika sätt rädda människorna och den lilla staden från att invaderas av mardrömsliknande monster.

I den tredje boken "Varulvsvätten" får gänget problem med en kort men väldigt farlig filur och i den fjärde boken "Rymdmördarsniglarna" invaderats de av skjutgalna små slemmiga monster.

Bokserien Monster monster är en fantastiskt spännande bokserie full av magi, action och superkrafter som riktar sig till alla monster älskande bokslukare.

Det här är en bokserie som väcker läslusten hos barn i 6 till 9 år med sina färgstarka och actionfylld framsido... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Lockar till läsning!

Barnboksfamiljen, 14 mars 2019

Vi har läst igenom hela serien "Monster Monster".

Något jag uppskattar med serien är att det så genomgående riktar sig till just BARNEN och vill väcka deras läslust. Detta är inga böcker som kommer få augustnomineringar men det är ändå böcker som redan vid sina fantastiska omslagsillustrationer lockar barn till läsning. Även inne i böckerna finns illustrationer som håller läslusten vid liv - tyvärr inte i färg. Men fortfarande fina!

Huvudkaraktärerna i serien är fem stycken kreativa barn som flertalet är extra duktiga på något. T.ex rita, måla, skriva.
Serien tar sin början vid ett blixtnedslag, som på ett magiskt vis förvandlar barnen och deras saker - men tyvärr också lärare Engelbrekts projektor.
Barnen får var och en olika förmågor som här ihop med deras individuella prylar.
Men projektorn skapar nya slags monster som är kombinerade av olika mardrömsmonster i barnens ögon. I första boken får vi f... Läs hela recensionen

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej