Du är här: Start / Betyg & recensioner / Din väg till jägarexamen
Betyg & recensioner för

Din väg till jägarexamen (Inbunden)

Kundbetyg 4

(27 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Informativ och bred

Tomas J, 28 juni 2017

Köpte denna efter att jag hade fått min jägarexamen. Tycker den är väldigt bred och går igenom samtliga delar som hör till jakt (natur, djur, kött, vapen, hund etc).

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk sommarläsning!

Gunilla, 27 juni 2017

Bra och allmänbildande, fina bilder! Vare sig man blir jägare eller ej så har man stor behållning av boken. Fint att mp3 medföljer, roligt att lyssna på när man är ute och kör!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Ostukturerad

Lilledit, 10 maj 2017

Förmodligen är boken skriven av olika författare då kvaliten på texterna vaierade stort. Den är i vissa delar ostrukturerad och ibland otydlig och vid några tillfällen direkt felaktig.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Mp3 ingår

Matthias Oskarsson, 25 januari 2017

Gillar verkligen att det följer med en mp3-skiva eftersom en familjemedlem har kraftig dyslexi. Bildtexter läses dock inte upp tyvärr.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jägarexamen eller allmänbildning

Lättläst och strukturerad - mycket informativ och intressant även för de som inte vill bli jägare utan bara veta mycket mera om vad som rör sig i vår natur.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Observans för smärre avvikelser.

Lars Åberg, 6 april 2016

Utan tvekan rekommendabel.
Enkelt o lättillgängligt språk även för den icke läsvane. Dock bör man vara observant för smärre och något förvirrande avvikelser.
T ex sid 260 där man anger skott vinkelräta mot horisontalplanet, vilket torde innebära rakt upp i luften eller rakt ned i marken framför fötterna på skytten, medan man menar parallellt med horisontalplanet.
Ytterligare några små avvikelser av obetydlig karaktär, men man kan reagera och haka upp sig i läsningen, som annars är enkel och närmast att betrakta som att läsa en roman.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

present till maken

Angelika Schindler-Egl, 25 juni 2015

min make tycker att boken ger mycket information som behövs till jägarexamen. Bra information om djur, lagen osv. Kortfattat och informativ

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Hyfsad

Robin Helmersson, 25 mars 2015

känns som att fokus inte ofta nog läggs på det man ska komma ihåg. Annars var den välskriven, skulle vilja veta mer om järven men det gick inte :/

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Jakt

Syster M, 23 februari 2015

Min som med dyslexi och svårigheter att läsa, har börjat med jägarexamen och nu läser han små stycken i den och har lärt sig massor om skog och mark. Som förälder att hjälpa honom bredvid är det lätt att följa och bra med exempel.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej