Du är här: Start / Betyg & recensioner / Näringsmedicinska Uppslagsboken
Betyg & recensioner för

Näringsmedicinska Uppslagsboken (Storpocket)

Kundbetyg 4

(18 röster)

Vad tycker du?

Sätt ditt betyg

Sprängfylld faktabok

Michael Marberg, 27 juni 2018

Absolut en bok man bör ha till hands om man är intresserad av näring och hälsa. Väl värd sitt pris.

3 av 3 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt bra uppslagsbok!

Kerstin Lindell, 14 december 2016

Detta är en lättläst, mycket överskådlig och mycket grundläggande näringsmedicinsk uppslagsbok. Är man intresserad av ämnesområdet, så är den mycket värdefull att ha tillgång till och återkommande kunna söka information i.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastiskt bra bok

Anette Rundberg, 14 september 2016

Detta är en bok som borde finnas i alla hem som en uppslagsbok. Alla som jobbar inom vården borde definitivt studera den information som finns att hämta i den här boken.

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Fantastisk bok av en otroligt kunnig författare

Tini van der Poll Andersson, 30 september 2015

Här får du veta allt du inte visste tidigare om vitaminer, mineraler och allt annat som vi behöver för att hålla oss friska och starka !

1 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Den bästa!

Nanne, 10 april 2021

Jag har ägt många böcker om hälsa och näring. Men denna är den absolut bästa. Många böcker upplever jag väldigt riktade och en viss egen riktning och smyger sig in egna åsikter. Medans denna boken är väldigt neutral i fråga om dieter eller om man äter kött eller inte. Den lyfter neutralt fram både för och nackdelar med alla former av mat och dieter. Även andra böcker lyfter främst fram näringen i köttprodukter som källa, medans näringsmedicinska uppslagsboken visar källor i både animalisk och mycket vegetabilisk mat. Denna boken är väldigt rak och saklig! Älskar den! Har rensat bort de andra böckerna då jag tycker att denna är mer alltomfattande och neutral i fråga om dieter och går mer rakt på sak med hänvisningar! Alltså mycket mer "up to date" än många andra näringsböcker!

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Intressant läsning för lekmannen!

Nils Bengt Johan Sällström, 26 december 2015

En bra,lättläst och överskådlig blick gällande näringskunskap. Något elementärt men ändock intressant läsning. Plus i kanten för näringsämnen och interaktioner med läkemedel.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Bästa uppslagsboken

Idunna, 27 oktober 2015

En mycket komplett och väldigt grundligt skriven uppslagsbok för alla som studerar eller är intresserade av kost och näring. Här finns i princip alla näringsämnen med och beskrivningar på hur de fungerar, behov mm.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Behövs uppdateras

Anna, 1 februari 2017

Det sägs att "Boken presenterar generella råd enligt senaste forskning" men utgåvan är från 2007 och mycket har hänt inom näringsmedicinsk forskning de senaste 10 åren. Nu hoppas jag på och ser fram emot en uppdaterad upplaga av verket snarast... och gärna under 2017!!

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej

Toppen!

helhetshälsa, 2 mars 2016

I denna bok finns allt man vill veta om näringsämnen, hur de verkar och interagerar med andra ämnen mm. En komplett bok för den som vill veta allt om vitaminer och mineraler och andra ämnen som kroppen är uppbyggd av.

0 av 1 personer tyckte att den här recensionen var till hjälp.

Var den här recensionen till hjälp?   Ja  |  Nej